Mangold Investment Banking

Certified Adviser

Mangold Certified Adviser är en av de ledande aktörerna på Nasdaq First North Growth Market och hjälper dig som planerar en notering eller redan är noterad.

Mangold Certified Adviser – en proaktiv Certified Adviser

Bolag som önskar noteras, eller redan är noterade, på Nasdaq First North Growth Market måste ha anlitat en av Nasdaq Stockholm godkänd Certified Adviser – en tjänst som erbjuds av Mangold. Rollen som Certified Adviser innebär att vägleda och stödja företaget i noteringsprocessen samt att efter noteringen kontinuerligt vägleda och tillse att bolaget följer gällande lagar och regler tillämpliga för noterade bolag. Mangold Certified Adviser värdesätter ett nära samarbete med sina partners och arbetar proaktivt samt finns ständigt tillgängliga för styrelse och ledning för råd och vägledning.

Hjälp från en Certified Adviser

Kontakta oss idag om du vill veta mer om vad en notering på Nasdaq First North GM innebär och om vår tjänst Certified Adviser.

Vad innebär en listning på Nasdaq First North Growth Market?

En notering på Nasdaq First North Growth Market kan ske på olika sätt – genom IPO, direktnotering, avknoppning eller omvänt förvärv. Mangold Certified Adviser har lång erfarenhet av alla typer av noteringar och erbjuder fullständig projektledning för dessa noteringsprocesser.

Det finns en stark efterfrågan från investerare på tillväxtföretag, både bland privatinvesterare såväl som inhemska och internationella institutionella investerare. För tillväxtbolag är Nasdaq First North Growth Market ett bra steg för att ytterligare accelerera sin tillväxtresa.

Med en notering på Nasdaq First North Growth Market kan företaget dra nytta av ökad synlighet och investerarexponering samt den kvalitetsstämpel det innebär att vara ett noterat bolag på en av Nasdaq Stockholms marknadsplatser.

Läs mer om Nasdaq First North Growth Market.

Kontakta oss för en Certified Adviser

Vill du veta mer om hur en Certified Adviser kan hjälpa dig, tveka inte att höra av dig.

Vill du att vi kontaktar dig?

Målet med en Certified Adviser är att det ska göra skillnad. Fyll i formuläret och skicka, så kontaktar vi dig!

  •