Private Banking

Mangold Private Banking – där dina investeringar växer. Vi hjälper dig med kapitalrådgivning, värdepappershandel och portföljförvaltning.

Mangold Private Banking

Utforska våra privattjänster

Kapitalrådgivning

Din personliga rådgivare analyserar, rådgör och ger löpande kommunikation kring strategier, portföljallokeringar och enskilda värdepapper

Värdepappershandel

Möjligheten till goda aktieaffärer finns alltid hos oss. De tjänster vi erbjuder kring värdepappershandel är speciellt framtagna för att möta alla typer av behov.

Portföljförvaltning

Vår investerings- och placeringsfilosofi grundar sig i en gedigen analys och metodik som vi bygger på ett personligt engagemang till dig som kund.

Distribution genom anknutna ombud

Mangold Private Banking är i en expansionsfas och vi söker ytterligare anknutna ombud för att marknadsföra och distribuera Mangolds produkter och tjänster.

”Vårt mål inom Private Banking är att ge dig som kund attraktiva produkter och unika investeringsmöjligheter du inte kan hitta hos konkurrenter. Vi lägger mycket tid på att lära känna dig och anpassar våra tjänster efter dina behov och förväntningar. Samtidigt utvecklar vi oss kontinuerligt utifrån hur omvärlden förändrar sig och håller vårt erbjudande aktuellt utifrån marknadsförutsättningar, den digital utvecklingen och regulatoriska krav”

Alexander Marsh, Head of Private Banking

Alexander Marsh citat | Private Banking

Fondsparande

När du har fondsparande hos Mangold får du en enkel, billig och transparent grundplattform för ditt sparande. Kontakta oss idag om du är intresserad av fondsparande hos oss.

Mangold Private Banking | Fondsparande

Pension och försäkringar

Vår pensionsexpert ger dig en pensionsanalys med en komplett nulägesbild, en relevant prognos samt en realistisk strategisk plan.

Vår ränteförvaltning är unik

Vi har inga räntefonder utan istället ränteportföljer – Aktiv Ränta – som bygger på direktägande i obligationer från svenska börsbolag.

Mer om Private Banking hos Mangold

När du anlitar oss för Private Banking får du inte bara en kapitalförvaltning som bygger på professionalitet och erfarenhet. Du får också en personlig kontakt som är tillgänglig och anträffbar. Vi engagerar oss, analyserar och rådgör. Vår långa erfarenhet har givit oss bra verktyg för att skräddarsy tjänster efter våra kunders behov, förutsättningar och mål.

Du får en personlig och pålitlig kapitalförvaltning

Hos oss får du hjälp med kapitalförvaltning i kombination med rådgivning. Vi riktar oss till företag, institutioner och privatpersoner. Du får ett helhetserbjudande med en personlig rådgivare och löpande kommunikation kring strategier, portföljallokeringar och enskilda värdepapper.

Våra tjänster inom Private Banking

Som Private Banking-kund hos oss får du en utvald personlig rådgivare som har lång erfarenhet av att jobba med entreprenörer och kunder med stort kapital, och som har god vana av att hantera frågor kring alla typer av värdepapper och investeringsformer. Din kontaktperson och rådgivare är dessutom navet i ett team av experter från olika områden.

Kapitalrådgivning. Du får en personlig rådgivare som hjälper till och ger löpande idéer och feedback kring strategier, portföljallokeringar och enskilda värdepapper. Du får samma förvaltningsmöjligheter för tjänstepension som för privat förmögenhet.

Aktie- och värdepappershandel. Som kund hos Mangold Private Banking kan du handla med aktier, använda aktierelaterade instrument och derivat via handelssystemet Mangold Trader, webbhandelstjänsten Mangold Online och även genom personlig service av din mäklare.

Portföljförvaltning. Vi kan också erbjuda dig så kallade diskretionära mandat som substitut till fonder. Vad det rent konkret innebär är att du ger oss mandat att utföra löpande placeringsbeslut. Du sätter självfallet ramarna för detta själv. Fördelen med det är att det ibland kan bli lite inlåst inom fondstrukturernas väggar. Diskretionära mandat ger således en ökad flexibilitet, eftersom vi snabbfotat kan ta tillvara på marknadens aktuella trender och möjligheter.

Hur vår Private Banking går till

Vår rådgivning gör skillnad. Hos oss får du hjälp med placeringsbeslut, pensionsfrågor, riskanalyser, trygghetslösningar eller övriga ekonomiska funderingar. Ett helhetsgrepp om din förvaltning med andra ord.

Tillsammans med dig går vi igenom vad du vill uppnå och vilka frågor som är viktigast. Därefter skapar vi en skräddarsydd lösning för just dig. Efter 20 års erfarenhet är vi mycket medvetna om att ingens förvaltning är den andras lik, och jobbar därför fram en plan helt grundat på din situation.

Vi tror på långsiktighet och vet att ett hårt arbete står till grund för att uppnå ditt förtroende och även för att få ut bra resultat av förvaltningen. Det ena ger det andra. Oavsett om du vill ha en trygg och långsiktig horisont, eller om du är mer våghalsig och vill ta större risk. Du når oss alltid. Vi finns alltid där för dig vilket skapar kortare beslutsvägar och ökar chanserna att träffa rätt i den aktuella affären.

Som Private Banking kund hos oss får du

  • Tillgång till erfarna experter på kapitalförvaltning, diskretionär förvaltning, pension och försäkringar.
  • En ansvarig rådgivare för din egen värdepappersportfölj och en löpande översyn av din den enligt överenskommelse med din personliga rådgivare. Individanpassad kapitalförvaltning, framtagen utifrån dina specifika behov och önskemål.
  • Ständigt tillgänglig personlig hjälp, rådgivning och support.

Bonus – få fond-kickbacken tillbaka

Våra ledord är tillgängliga, personliga, engagerade och ansvarstagande. Det är fina ord men vi gör också handling av dem. Det är därför vi bland annat ger dig all fond-kickback tillbaka. Vi vill göra fondsparande billigt, transparent och rättvist.

Vi vill gynna långsiktigt sparande och betalar ut all fondprovision direkt till kunden. Vi tar inte heller någon depåavgift eller kostnad för en kund som vill flytta fonder till Mangold. Hos oss kan du alltså spara dina pengar i fonder och slippa betala onödiga och återkommande avgifter. Det enda du behöver betala till oss är en mindre courtageavgift när du köper en fond, men för en långsiktig sparare är det endast en engångssumma.

Kontakta oss på Private Banking

Vill du veta mer om Private Banking, tveka inte att höra av dig.

Vill du att vi kontaktar dig?

Målet med vår Private Banking är att den ska göra skillnad. Fyll i formuläret och skicka, så kontaktar vi dig!

  •