Mangold Investment Banking

Mergers & Acquisitions

Mangolds M&A-rådgivare erbjuder specialistkompetens inom både privata och publika företagstransaktioner, såsom värderingar, förvärv, sammanslagningar och försäljningar av företag eller dess tillgångar.

Fusioner, publika bud och uppköpserbjudanden

Oavsett om du är aktieägare i ett bolag som erhållit ett publikt bud, eller om du funderar på att köpa ut ett noterat företag, rekommenderas alltid att anlita en M&A-rådgivare för ändamålet. Att genomföra en offentlig budprocess kan vara en omfattande och tidskrävande process. Våra M&A-rådgivare är till stor hjälp när det kommer till att navigera genom projektet och säkerställa att processen genomförs både effektivt och framgångsrikt.

Mangold erbjuder en hög nivå av kvalificerad finansiell rådgivning inom alla delar av processen, från strategisk planering, budbrev, förhandlingar med aktieägare och övriga parter, till genomförande och integration. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar som är anpassade efter kundens unika behov och mål med transaktionen.

Vi erbjuder även rådgivning vid sammanslagningar av bolag, både privata och publika, genom en strukturerad fusionsprocess. Det finns ofta stora synergistiska fördelar att dra nytta av vid en konsolidering med rätt bolag och vi diskuterar gärna förutsättningarna för att approchera ett annat företag för att genomföra en sammanslagning.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa just
ditt företag inom M&A

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig, tveka inte att höra av dig.

Vill du att vi kontaktar dig?

Målet med vår Corporate Finance avdelning är att den ska göra skillnad för ditt företag. Fyll i och skicka formuläret, så kontaktar vi dig!