Mangold Investment Banking

Mergers & Acquisitions

Mangolds M&A-rådgivare erbjuder specialistkompetens inom både privata och publika företagstransaktioner, såsom värderingar, förvärv, sammanslagningar och försäljningar av företag eller dess tillgångar.

Företagsförvärv

Mangold är en ledande rådgivare i samband med företagsköp, både i Sverige och internationellt. Vi bistår våra klienter genom hela förvärvsprocessen, från screening, approchering och strategisk planering till förhandling och genomförande av förvärvet. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras specifika behov och målsättningar, och skapar därefter en skräddarsydd strategi för varje enskilt företagsköp.

Våra M&A-rådgivare har omfattande erfarenhet inom både nationella och internationella företagstransaktioner över olika geografier och branscher. Som projektledare bistår vi våra klienter genom hela processen, vilket inkluderar att identifiera lämpliga målbolag, kartlägga andra aktörer och konkurrenter, samordna due diligence, värdera målbolag samt hantera förhandlingar med säljare och andra intressenter.

Oavsett om ni behöver hjälp med att lokalisera och identifiera relevanta målbolag, eller om ni redan har identifierat ett eller flera relevanta bolag som ni önskar köpa, så har vi de rätta verktygen för att hjälpa er. I processen involverar vi även våra nationella och internationella M&A-nätverk för att maximera era chanser att hitta rätt bolag och att få dem till förhandlingsbordet.

Kapitalrådgivning

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa just
ditt företag inom M&A

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig, tveka inte att höra av dig.

Vill du att vi kontaktar dig?

Målet med vår Corporate Finance avdelning är att den ska göra skillnad för ditt företag. Fyll i och skicka formuläret, så kontaktar vi dig!