Mangold Investment Banking

Mergers & Acquisitions

Mangolds M&A-rådgivare erbjuder specialistkompetens inom både privata och publika företagstransaktioner, såsom värderingar, förvärv, sammanslagningar och försäljningar av företag eller dess tillgångar.

Företagsvärderingar, Värderingsutlåtanden och Fairness Opinions

Företagsvärderingar är av stor betydelse vid olika företagstransaktioner, såsom teckningsoptionsprogram för anställda, publika bud, sammanslagningar och företagsförsäljningar. Mangold har lång erfarenhet och god kunskap inom olika värderingsmetoder. Idag används våra företagsvärderingar, värderingsutlåtanden eller så kallade Fairness Opinions bland annat av företagsledningar, entreprenörer, juridiska ombud, revisorer och skatterådgivare.

Är du intresserad av att veta vad ditt företag kan vara värt vid en företagsförsäljning? Har du kanske rent av redan fått ett indikativt bud från en intresserad köpare? Hör av dig till oss för rådgivning kring nästa steg.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa just
ditt företag inom M&A

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig, tveka inte att höra av dig.

Vill du att vi kontaktar dig?

Målet med vår Corporate Finance avdelning är att den ska göra skillnad för ditt företag. Fyll i och skicka formuläret, så kontaktar vi dig!