Mangold Private Banking

Absolut Avkastande förvaltning

Mangolds förvaltning erbjuder diskretionära mandat vilket ger oss en bra flexibilitet. Vi optimerar förvaltningen efter kundens riskprofil och förväntad avkastning.

Absolut avkastande förvaltning Mangold Fondkommission

Mangold Absolut Avkastande förvaltning

Mangold erbjuder diskretionära portföljer vilket ger oss en bra flexibilitet då förvaltningen inte är inlåst i en fondstruktur, utan handel kan ske i direktägda värdepapper. Inom Absolut Avkastande förvaltningen erbjuder vi följande:

Absolut Avkastande portföljen

Portföljen består av underliggande tillgångar med målsättning att leverera avkastning oavsett börsklimat. Förvaltningen blandar olika typer av avkastningsstrategier för att uppnå en låg korrelation med aktiemarknaden och en hög riskjusterad avkastning över tid. Då många av investeringsstrategierna inte finns i Sverige är en del värdepapper i utländsk valuta och innebär därmed en viss valutarisk.

Faktablad

Absolut avkastande portföljen Mangold Fondkommission

Öppna kostnadsfritt en depå hos oss

Som depåkund hos Mangold Fondkommission får du tillgång till onlinetjänsten Mangold Online där du kan följa dina innehav och transaktioner samt handla direkt mot Stockholmsbörsen och Nordic Growth Market.

Kontakta oss om vår Absolut Avkastande portfölj

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med Absolut Avkastande portföljen, tveka inte att höra av dig.

Peter Haage
Head of Asset Management Peter Haage +46 8 5277 5076
Patric Holmberg
Head of Distribution Patric Holmberg +46 8 5030 1575

Vill du att vi kontaktar dig?

Målet med vår Absolut Avkastande portföljen är att den ska göra skillnad. Fyll i formuläret och skicka, så kontaktar vi dig!

  •