Wyld Networks tar emot första satellit-IoT-data från KWS i Tyskland

Wyld Networks tar nu emot data i Wyld Fusion från KWS i Tyskland. Detta partnerskap med KWS fokuserar på att använda Wyld Connect för att mäta nivåer av fukt och näringsämnen i jorden för att skapa mer motståndskraftiga frön som ger högre avkastning och bättre grödprestanda.

Som världens fjärde största fröproducent producerar KWS frön och tjänster till bönder i mer än 70 länder. KWS är känt för att utveckla nya frösorter som är anpassade till jordbruksbehov över ett brett spektrum av klimat-, jord- och geologiska förhållanden.

Enligt marknadsundersökningsföretaget Skyquest värderades den globala frömarknaden till 53,95 miljarder USD år 2022 och förväntas växa till 82,04 miljarder USD till år 2031.

"Vi är glada över att arbeta med ett av de största fröföretagen och hjälpa dem att uppnå sina miljö- och hållbarhetsmål," sade Alastair Williamson, VD för Wyld Networks. "Genom att förbättra effektiviteten och minska driftskostnaderna med satellit-IoT säkerställer vi att KWS kan leverera hög noggrannhet i datainsamlingen för jordövervakning på deras frötestningsplatser."

För ytterligare information, vänligen kontakta

Alastair Williamson, VD Wyld Networks
E-mail: alastair.williamson@wyldnetworks.com
Tel: +44 7 824 997689

Om Wyld Networks AB

Wyld Networks utvecklar och säljer innovativa trådlösa tekniklösningar som möjliggör prisvärd uppkoppling var som helst i världen och löser problemen för företag och människor när det gäller bristen på global mobilnätstäckning. Lösningarna är främst inriktade på trådlös uppkoppling för Internet of Things (IoT) och människor.

Wyld Networks Ltd bildades i Cambridge, Storbritannien 2016 och är ett helägt dotterbolag till Wyld Networks AB.

Wyld Networks aktie (WYLD) handlas på Nasdaq First North Growth Market. Certifierad rådgivare är Mangold Fondkommission AB
Läs mer påwww.wyldnetworks.com