Wyld Networks och Actility samarbetar för att påskynda införandet av satellit-IoT-nätverk

Wyld Networks, ett banbrytande företag inom sensor-till-satellit IoT-anslutningslösningar, och Actility, den globala ledaren inom IoT-anslutningsplattformar, är glada att tillkännage sitt strategiska samarbete för att påskynda införandet av satellit-IoT-nätverk.

Detta partnerskap utnyttjar Actilitys ThingPark Exchange, industrins första och ledande globala LoRaWAN®-peeringsnav, och Wyld Networks banbrytande satellit-IoT-tjänst för att erbjuda sömlös och pålitlig anslutning över olika IoT-ekosystem.

Wyld Networks har varit i framkant av innovation och gjort satellit-IoT mer tillgängligt för företag inom olika industrier.

Deras sensor-till-satellit anslutningslösningar har framgångsrikt implementerats inom jordbruk, energi, verktyg, logistik och miljöprojekt, vilket möjliggör för kunder att samla in och analysera data för förbättrad operationell effektivitet och informerat beslutsfattande.

Genom att ansluta sensorer direkt till satellitnätverk, gör Wyld Networks det möjligt för företag att utnyttja den fulla potentialen av IoT-data, driva tillväxt, kostnadsbesparingar och främja miljöansvar.Actilitys ThingPark Exchange är utformad för att underlätta sömlös sammankoppling mellan olika IoT-nätverk, inklusive både markbaserade och satellitbaserade. Genom att utnyttja den standardiserade LoRa Alliance-roaming-API säkerställer ThingPark Exchange pålitlig och skalbar anslutning över olika IoT-ekosystem.

Med närmare 40 stycken LoRaWAN®-nätverk över hela världen bildar ThingPark Exchange LPWAN-ryggraden som sammanbinder flera offentliga, privata och samhällsnätverk på marken och via satellit.

Genom att integrera Wyld Networks med Actilitys ThingPark Exchange påskyndas införandet av satellit-IoT-nätverk med en mängd offentliga, privata och samhällsnätverk på marken.

Satellitnätverk erbjuder täckning över hela planeten, vilket kompletterar markbaserade nätverk både nationellt och internationellt. Detta samarbete adresserar täckningsbrister i landsbygdsområden och sjöfartsleder, vilket ger anslutning för kritiska IoT-användningsfall inom sektorer som olja & gas, telekom, logistik, regering & säkerhet, jordbruk och transport.

Förutom att förbättra operationell effektivitet, bidrar detta samarbete avsevärt till hållbarhetsmål. Energisektorer fokuserar i allt högre grad på att minska vattenanvändning, avfall och energiförbrukning, med budgetar dedikerade till hållbarhet.Genom att erbjuda robust IoT-anslutning hjälper Wyld Networks och Actility kunder att nå sina hållbarhetsmål och minska deras miljöpåverkan.

CITAT:

"Vi är glada att samarbeta med Wyld Networks. Detta samarbete förbättrar vår förmåga att erbjuda end-to-end IoT-lösningar som utnyttjar både mark- och satellitanslutning. Tillsammans bryter vi ner barriärerna för IoT-adoption, vilket gör det möjligt för fler organisationer att utnyttja kraften i IoT även på de mest avlägsna platser."

Olivier Hersent
VD, Actility

"Vi är mycket glada att samarbeta med Actility. Genom att integrera våra satellitanslutningslösningar med ThingPark Exchange utvidgar vi IoT-applikationernas horisonter. Detta partnerskap kommer att driva innovation och föra fördelarna med IoT till fler sektorer och geografiska områden."

Alastair Williamson
VD, Wyld Networks

Om Wyld Networks

Wyld Networks utvecklar och säljer innovativa trådlösa teknologilösningar som möjliggör prisvärd anslutning var som helst i världen, vilket adresserar problem för företag och människor gällande bristen på global mobilnätstäckning. Lösningarna riktar sig främst till trådlös anslutning för sakernas internet (IoT) och människor. Wyld Networks Ltd bildades i Cambridge, Storbritannien 2016 och är ett helägt dotterbolag till Wyld Networks AB.Wyld Networks aktie (WYLD) handlas på Nasdaq First North Growth Market.Certifierad rådgivare är Mangold Fondkommission AB (tel+46 8-5030 1550 (http://tel:+46850301550), e-postca@mangold.se).Läs mer påwww.wyldnetworks.com

Om Actility

Actility är världsledande inom lågenergibaserade bredbandsnätverk (LPWAN) industriella anslutningslösningar för sakernas internet (IoT). Actility tillhandahåller sin ThingPark™-plattform och nätverksteknologi för att distribuera, driva och underhålla offentliga och privata trådlösa IoT-nätverk inom en enhetlig, skalbar och mångsidig nätverksinfrastruktur. Den överväldigande majoriteten av nationella LoRaWAN®-nätverksleverantörer (över 50) och hundratals företag över hela världen litar på ThingPark™. Genom sitt dotterbolag Abeeway erbjuder Actility också patenterade ultra-lågeffekts spårningslösningar. ThingPark Market erbjuder det största urvalet av interoperabla IoT-gateways, enheter och applikationer för att förenkla och påskynda distributionen av många användningsfall. För mer information, besökwww.actility.com/contact.

För ytterligare information om Wyld Networks, vänligen kontakta:
Alastair Williamson, VD Wyld Networks
E-post:alastair.williamson@wyldnetworks.com
Telefon:+44 7 824 997 689 (http://tel:+447824997689)