Wyld Networks meddelar partnerskap med PecSmart för att installera Wyld Connect i Brasilien.

PecSmarts innovation inom övervakning av kornlagring och bearbetningsenheter kommer att inkludera satellitanslutning med Wyld Networks terminaler och dataservice. PecSmart siktar initialt på 8 000 Wyld Connect-terminaler, vilket motsvarar ungefär 40 miljoner SEK, för att underlätta anslutning till avlägsna kornlagrings- och bearbetningsenheter.

Den tillgängliga kapaciteten för kornlagring i Brasilien nådde 192,2 miljoner ton under andra halvåret 2022 och fortsätter att växa med sina rekordavkastningar, enligt en rapport från Brasiliens institut för geografi och statistik (IBGE), landets officiella dataorgan.

PecSmart möter denna höga efterfrågan genom att på ett automatiserat sätt tillhandahålla värdefulla insikter för agroindustrin - både på gårdar och i kornlagrings- och bearbetningsenheter. PecSmart underlättar operativ hantering och kombinerar datahantering med fokus på att öka produktiviteten.

Wyld Networks satellit-teknologi möjliggör datainsamling även på avlägsna platser där just mycket av Brasiliens kornlagring är belägen. Data används för att övervaka volym och vikt av silos samt för att erhålla daglig förbrukning, planera foderlaster och ge stöd i riktade näringsstrategier.

"Vi är glada att inleda detta partnerskap med PecSmart för att lösa deras problem med fjärråtkomst till data för kornlagring i Brasilien," sade Alastair Williamson, VD för Wyld Networks. "Satellit-IoT är nu ett avgörande krav i den agrara revolutionen i regionen och Wyld ser fram emot att möta denna efterfrågan under de kommande månaderna och åren."

För ytterligare information, vänligen kontakta

Alastair Williamson, VD Wyld Networks
E-mail: alastair.williamson@wyldnetworks.com
Tel: +44 7 824 997689

Om Wyld Networks AB

Wyld Networks utvecklar och säljer innovativa trådlösa tekniklösningar som möjliggör prisvärd uppkoppling var som helst i världen och löser problemen för företag och människor när det gäller bristen på global mobilnätstäckning. Lösningarna är främst inriktade på trådlös uppkoppling för Internet of Things (IoT) och människor.

Wyld Networks Ltd bildades i Cambridge, Storbritannien 2016 och är ett helägt dotterbolag till Wyld Networks AB.

Wyld Networks aktie (WYLD) handlas på Nasdaq First North Growth Market. Certifierad rådgivare är Mangold Fondkommission AB
(tel +46 8-5030 1550, e-postca@mangold.se).

Läs mer påwww.wyldnetworks.com