Wyld Networks meddelar att IMAE har påbörjat installeringen av Wyld Connect-terminaler i Brasilien

Det brasilianska bolaget IMAE har nu börjat installera Wyld Connect-terminaler. Wyld Networks satellit- och markbaserade IoT-lösning samlar in data från IoT-sensorer i IMAE-vindkraftverk för att förbättra och optimera hanteringen av vindkraftstillgångar.

Brasilien är den största producenten av vindenergi i Sydamerika och i denna region skapas ca 1,8 GW vindkraft per år. IMAE producerar sensorer för vindturbiner och implementerar Wylds IoT-sensor-till-satellitlösning tillsammans med sina sensorer i områden där det inte finns någon markbunden anslutning. Wyld Networks sensorer samlar in viktig data rörande dessa vindturbiner och levererar därefter denna data till bolagets nätverkshanteringsplattform Wyld Fusion, som i sin tur levererar datan till IMAEs datanalyslösning.

Wyld Networks implementerar nu sin uppsättning av moduler, modem och terminaler över hela världen och ansluter i samband med detta IoT (Internet of Things) via satelliter med låg omloppsbana som därefter kan överföra data från avlägsna platser direkt till kunds plattform och användarapp.
"Vi är glada att fortsätta stödja IMAE i deras uppdrag att tillhandahålla innovativa övervakningslösningar för vindkraftsanläggningar i Brasilien", säger Alastair Williamson, VD för Wyld Networks. "Att driva denna order till utrullningsfasen är en betydande milstolpe, vilket visar framsteg och samstämmighet med våra mål att främja tillväxt och öka intäkterna."

För ytterligare information, vänligen kontakta

Alastair Williamson, VD Wyld Networks
E-mail: alastair.williamson@wyldnetworks.com
Tel: +44 7 824 997689

Om Wyld Networks AB

Wyld Networks utvecklar och säljer innovativa trådlösa tekniklösningar som möjliggör prisvärd uppkoppling var som helst i världen och löser problemen för företag och människor när det gäller bristen på global mobilnätstäckning. Lösningarna är främst inriktade på trådlös uppkoppling för Internet of Things (IoT) och människor.

Wyld Networks Ltd bildades i Cambridge, Storbritannien 2016 och är ett helägt dotterbolag till Wyld Networks AB.

Wyld Networks aktie (WYLD) handlas på Nasdaq First North Growth Market. Certifierad rådgivare är Mangold Fondkommission AB
(tel +46 8-5030 1550, e-postca@mangold.se).

Läs mer påwww.wyldnetworks.com