Wyld Networks har mottagit en kontant betalning på cirka 6,1 miljoner SEK från den brittiska regeringen för FoU-aktiviteter under 2023

Den brittiska regeringen erkänner vikten av utveckling inom satellit-IoT-lösningar för att överbrygga den informationsklyfta som för närvarande utmanar många företag globalt. Wyld erbjuder disruptivt låga kostnader och låg strömförbrukning för global anslutning, vilket gör det möjligt för företag att öka lönsamheten, minska kostnaderna och uppnå hållbarhetsmål.

Våra partners, sensortillverkare, systemintegratörer och lösningsleverantörer, levererar lösningar för världen med hjälp av Wyld Connect och Wyld Fusion-plattformen för att forma framtiden för IoT.

"Denna utmärkelse visar den brittiska regeringens engagemang för att belöna innovativa företag", sade Christopher J. Caswell FCA, CFO för Wyld Networks, "Marknaden för satellit-IoT-lösningar som fokuserar på att lösa bristen på fjärranslutning fortsätter att växa avsevärt och Wyld Networks teknik leder vägen för att möta denna ökande efterfrågan."

För ytterligare information, vänligen kontakta: 

Alastair Williamson, VD Wyld Networks 

E-post: alastair.williamson@wyldnetworks.com 

Tel: +44 7 824 997 689 

Om Wyld Networks AB 

Wyld Networks utvecklar och säljer innovativa trådlösa teknologilösningar som möjliggör prisvärd uppkoppling globalt, vilket adresserar problemet för människor och bolag gällande bristen på global nätverksuppkoppling. Lösningarna är främst inriktade på trådlös nätverksanslutning för IoT-produkter och människor.

Wyld Networks Ltd grundades i Cambridge, Storbritannien under 2016 och är ett helägt dotterbolag till Wyld Networks AB. 
Wyld Networks aktie (WYLD) är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB (tel 08-5030 1550, e-post ca@mangold.se).

Läs mer på:www.wyldnetworks.com