Syncro Group AB (publ): VNTRS medverkar i Syncros emission

Syncro Group meddelar idag att bolaget ingått ett avtal med VNTRS, ett nordisk-baltiskt venture-bolag som investerar i tech-startups. Avtalet innebär att VNTRS erhåller aktier i kommande nyemission i Syncro, som tidigare kommunicerats, till ett värde av totalt sex miljoner kronor. I utbyte kommer VNTRS dotterbolag att tillhandahålla konsulttjänster inom bland annat front- och back-end utveckling, systemarkitektur och betalningslösningar.

"Avtalet med VNTRS är ett perfekt partnerskap. VNTRS är en skicklig investerare som samlat ett mycket intressant kluster av bolag. Vi är glada att nu ingå i deras nätverk och kommer samtidigt att få tillgång till mycket av den kompetens som vi behöver för att ta Syncro och Collabs-plattformen till nästa nivå", säger Ebbe Damm, vd för Syncro.

"Vi är mycket glada över att bli aktieägare i Syncro, samtidigt som vi genom att tillhandahålla kompetens kan bidra till den fortsatta framgången. Vi har också ett stort nätverk som säkerligen kan vara värdefullt i kommersialiseringen av Collabs", säger Kristaps Prusis, vd för VNTRS.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Ebbe Damm, VD Syncro Group

Telefon:070 546 46 00

E-post:ebbe.damm@syncro.group

Om Syncro Group

Syncro Group AB (publ) är ett noterat bolag på Spotlight Stock Market under SYNC B med en egenutvecklad unik AI-plattform inom influencer marketing som är en del av att forma den nya digitala ekonomin och möjliggör samarbete mellan människor och varumärken - via tech.