Syncro Group AB (publ): Syncros Collabs adderar tio byråer över hela Europa

Collabs meddelar att bolaget tecknat partnerskap med tio byråer i fyra europeiska länder, ett viktigt steg i bolagets internationella expansion. Avtalen reflekterar Collabs fokus på organisk tillväxt och det breda intresset för bolagets influencer marketing-teknik.

"Det här är en milstolpe i våra ansträngningar att förstärka vår internationella närvaro och återspeglar det breda, dynamiska europeiska landskapet för influencers. Vi är glada över den potential som dessa nya relationer ger plattformen. Partnerskapen är ett bevis på skalbarheten i plattformen", säger Ebbe Damm, vd för Syncro.

De nya partnerskapen spänner över Portugal, Spanien, Nederländerna och Frankrike, vilket markerar en markant ökning av Collabs närvaro på den europeiska marknaden. De byråer som ansluter sig till Collabs-plattformen inkluderar:

Spanien:

MSB Talents

Portugal:

Talents Agency

WOS Talent & Career Management

GCI Brand Influence

Oitenta8 - Boutique de Marketing de Influência

ICONES Booking & Management

ELLEphant

Nederländerna:

Unlocked Branding

Frankrike:

Bonjour My Agency

GIZELLE / Gisele Paris

Collabs fortsätter att sätta standarden för influencer marketing-plattformar och tillhandahåller innovativa lösningar som underlättar effektiva samarbeten mellan företag och influencers. Genom sin sofistikerade AI-teknik förenklar Collabs upptäckten och hanteringen av influencer-partnerskap, vilket säkerställer att kampanjer är så effektiva och effektfulla som möjligt.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Ebbe Damm, VD, Syncro Group
Telefon:070 546 46 00

E-post:ebbe.damm@syncro.group

Om Syncro Group

Syncro Group AB (publ) är ett noterat bolag på Spotlight Stock Market under SYNC B med en egenutvecklad unik AI-plattform inom influencer marketing som är en del av att forma den nya digitala ekonomin och möjliggör samarbete mellan människor och varumärken - via tech. Syncro har kontor i Sverige och Danmark, med huvudkontor i Stockholm. För mer information, gå in på www.syncro.group.