Syncro Group AB (publ): Syncro tecknar strategiskt partnerskap med ledande kommunikationsbyrå

Syncro Group, en pionjär inom SaaS-lösningar för influencer marketing, meddelar idag att bolaget har tecknat ett strategiskt partnerskap med en ledande kommunikationsbyrå avseende influencer marktingplattformen Collabs. Denna ledande kommunikationsbyrå har en årlig omsättning på cirka 400 miljoner kronor.

"Detta samarbete är ytterligare ett exempel på hur vi genom strategiska avtal skalar vår plattform. Vi är glada över att samarbeta med en byrå som delar vår bild av hur man bedriver effektiv influencer marketing", säger Ebbe Damm, vd för Syncro Group.

Kommunikationsbyrån är känd för att driva social förändring och främja en transparent dialog för att hantera kritiska samhällsfrågor. Deras expertis överensstämmer med Collabs kunskap inom autentiska och effektfulla influencer-kampanjer. Samarbetet syftar till att omdefiniera influencer marketing genom avancerad teknik och bygger på ett delat engagemang för effekt via sociala medier.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Ebbe Damm, VD Syncro Group

Telefon:0705 46 46 00

E-post:ebbe.damm@syncro.group

Om Syncro Group

Syncro Group AB (publ) är ett noterat bolag på Spotlight Stock Market under SYNC B med en egenutvecklad unik AI-plattform inom influencer marketing som är en del av att forma den nya digitala ekonomin och möjliggör samarbete mellan människor och varumärken - via tech. Syncro har kontor i Sverige och Danmark, med huvudkontor i Stockholm. För mer information, gå in på www.syncro.group.