Syncro Group AB (publ): Syncro Group samarbetar med flera nya kunder

Syncro Group AB:s (publ) nya tillväxtstrategi att växa genom samarbetsavtal och strategiska partners fortsätter att ge resultat. Bolaget har under 2024 redan ingått flera nya samarbeten, däribland Björn Borg, Clas Ohlson, Cloetta, Dafgårds, Gina Tricot, Nivea, Samsung och Zalando.

''Syncro Group har under 2024 inlett samarbeten med flera framstående kunder, vilket breddar vår kundportfölj ytterligare. Vi ser detta som en tydlig indikation på att marknaden uppskattar vårt erbjudande och markerar ett positivt steg på vår nya tillväxtstrategi som fokuserar på att utnyttja plattformens skalbarhet genom att diversifiera försäljningskanaler och samarbeten'', säger Ebbe Damm, vd för Syncro Group.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Ebbe Damm, VD, Syncro Group
Telefon:070 546 46 00

E-post:ebbe.damm@syncro.group

Om Syncro Group

Syncro Group AB (publ) är ett noterat bolag på Spotlight Stock Market under SYNC B med en egenutvecklad unik AI-plattform inom influencer marketing som är en del av att forma den nya digitala ekonomin och möjliggör samarbete mellan människor och varumärken - via tech. Syncro har kontor i Sverige och Danmark, med huvudkontor i Stockholm. För mer information, gå in på www.syncro.group.