OurLiving AB: Optimalahem gruppen expanderar samarbetet

Optimalahem gruppen har sedan 2019 levererat digitala bopärmar genom OurLiving till sina Brf-projekt. Nu breddar Optimalahem gruppen sitt erbjudande till att även innefatta hyresrätter.

Det utvidgade samarbetet gäller hyresrätter i Öllsjö utanför Kristianstad och rör sig om 2-planslägenheter, 5 rok, med alla bekvämligheter och egen privat uteplats. Inflyttning startar 1 feb. Genom OurLivings digitala boendeplattform kommer Optimalahem gruppen bl a kunna kommunicera med hyresgästerna, hantera felanmälningar och lägga upp skötselråd. De digitala bopärmarna kommer även ge dem god översikt till inventarier, färgval och material i bostäderna och kan enkelt uppdateras och överlämnas till fastighetsförvaltare samt nya hyresgäster vid inflyttning.
 

HENRIK JARL, VD OURLIVING KOMMENTERAR:

-"Med Optimalahem gruppen har vi ett nära och långvarigt samarbete och med detta nya projekt visar vi att vår teknik och digitalisering lämpar sig för många olika kundsegment, i detta fall hyresrätter och på sikt fastighetsförvaltare. Optimalahem gruppen visar dessutom att det finns en marknad även i tuffa tider vilket känns extra roligt."
 

För ytterligare information:

Henrik Jarl

VD, OurLiving AB                                                    

Telefon: 076 762 13 46                                          

E-post: henrik.jarl@ourliving.se
 

Om OurLiving

OurLiving är ett teknikbolag inom digitalisering av fastigheter och boende. Grunden i bolagets erbjudande är en digital plattform och app som används inom bygg- och fastighetsindustrin. Plattformen och appen täcker olika tillämpningar som t.ex energivisualisering, kommunikationsmodul, inredningsval, bopärm, ärendehantering och bokningsverktyg.
 

Om Optimalahem Gruppen

Optimalahem Gruppen är en bostadsutvecklare som förverkligat hem sedan 1975. Under OH-Gruppen finns flera varumärken som med sina specifika målgrupper utgör en grund för vårt företags ledord "bostäder för varje del av livet".