OurLiving AB: Nyförsäljning mot flera nya bostadsrättsföreningar

OurLiving kommer under februari månad att leverera sin digitala plattform mot flera nya bostadsrättsföreningar som nyligen lagt beställningar, bl a BRF Lennartsnäs slott i Kungsängen.

Leveranserna gäller totalt tre bostadsrättsföreningar i Kungsängen, Norrtälje och Malmö med totalt 100 lägenheter. Leveranserna innefattar bl a digitala bopärmar, funktioner för kommunikation till föreningens medlemmar, felanmälan, bokningssystem av gemensamma resurser, informationssidor, medlemshantering samt styrelserum med styrelsefunktioner.

Brf Lennartsnäs slott har en tomt på ca 3.6 hektar och ca 0.8 ha vatten med fiskerätt. I fastigheten ingår bl.a. tennisbana, tennishus, badbrygga, båtbrygga, båthus, lekstuga och fruktträdgård.

Brf Boklok Solbacka By i Norrtälje är en förening som registrerades 2016. Föreningens består av tio trähus med 40 lägenheter, där lägenheterna har egen altan eller balkong. Till varje lgh finns det upplåten mark att sköta om.

Brf Industrial Corner i Malmö är beläget i ett äldre industriområde som nu är en levande stadsdel. Huset är byggt 2018 och består av 54 lägenheter i industriell design där rå betong pryder tak och delar av väggar.
 

HENRIK JARL, VD OURLIVING KOMMENTERAR:

"Vi är glada att fler och fler bostadsrättsföreningar väljer att arbeta på ett mer grönt och hållbart sätt genom att digitalisera sin medlemskommunikation och sitt styrelsearbete. OurLiving jobbar hårt varje dag för att erbjuda våra kunder de bästa möjligheterna att effektivisera sin bostadsrättsförening. Det är också positivt för verksamheten att vi bygger på intäkterna med SaaS, d.v.s abonnemangsintäkter.
 

För ytterligare information:

Henrik Jarl

VD, OurLiving AB                                                    

Telefon: 076 762 13 46                                          

E-post: henrik.jarl@ourliving.se
 

Om OurLiving

OurLiving är ett teknikbolag inom digitalisering av fastigheter och boende. Grunden i bolagets erbjudande är en digital plattform och app som används inom bygg- och fastighetsindustrin. Plattformen och appen täcker olika tillämpningar som t.ex energivisualisering, kommunikationsmodul, inredningsval, bopärm, ärendehantering och bokningsverktyg.