OurLiving AB: Boappa stärker sin position mot Bostadsutvecklare

OurLiving har tidigare informerat om Boappas starka tillväxt och ökad fakturering och dessutom stärker bolaget nu sin position mot Bostadsutvecklare.

Det är ett antal bostadsutvecklare som har valt att utöka användandet av Boappa under december och januari månad. Bl.a har IKANO valt Boappa för två bostadsrättsföreningar liksom Besqab. Balder och Signum Hem har utökat med vars sin ny bostadsrättsförening.
 

JÖRGEN BRANDT, VD BOAPPA KOMMENTERAR:

-"Boappa-plattformen lämpar sig för flera olika kundsegment. Vi vet att bostadsrättsföreningar har en fantastisk nytta av funktionerna och därför är det glädjande att flera bostadsutvecklare väljer plattformen från början. Antalet användare växer kraftigt och vi känner stor uppskattning från våra kunder och användare."
 

För ytterligare information:

Henrik Jarl

VD, OurLiving AB                                                    

Telefon: 076 762 13 46                                          

E-post: henrik.jarl@ourliving.se
 

Om OurLiving

OurLiving är ett teknikbolag inom digitalisering av fastigheter och boende. Grunden i bolagets erbjudande är en digital plattform och app som används inom bygg- och fastighetsindustrin. Plattformen och appen täcker olika tillämpningar som t.ex energivisualisering, kommunikationsmodul, inredningsval, bopärm, ärendehantering och bokningsverktyg.