Miris Holding: UK Healthcare investerar i Miris HMA® till Kentucky Childrens Hospital

Miris har mottagit en order på Miris HMA®-paket från UK Healthcare för leverans till Kentucky Childrens Hospital. Installationen blir Miris tredje i Kentucky. Ordern har ett värde om ca 550 000 SEK med beräknade årliga återkommande intäkter om ca 30 000 SEK.

Neonatalvården vid Kentucky Children's Hospital i Lexington erbjuder specialiserade tjänster för nyfödda som kräver intensiv läkarvård. Deras nivå IV neonatala intensivvårdsavdelning (NICU) är bemannad av ett multidisciplinärt team av experter som använder avancerad teknologi och behandlingar för att stödja nyfödda med olika medicinska tillstånd, inklusive för tidig födsel och medfödda sjukdomstillstånd.

Miris har idag glädjen att meddela att man mottagit en order på ett Miris HMA® system från Kentucky Childrens Hopsital, Lexington, Kentucky. Installationen blir bolagets tredje i staten Kentucky där man sedan tidigare har installationer på University of Louisville Hospital och Norton Childrens Hospital.

Kentucky Childrens NICU är den näst största neonatalvårdsavdelningen i Kentucky som totalt har 13 neonatalvårdsavdelningar. Den största är Norton Childrens Hospital NICU där Miris HMA® installerades 2020. Arbetet fortsätter nu med att etableras på de 10 kvarvarande neonatalvårdsavdelningarna i staten.

"Denna order innebär att vi nu har Miris HMA installerad på de två största neonatalvårdsenheterna i Kentucky" säger Marie Ekholm, sälj och marknadschef på Miris. "Kentucky Childrens Hospital NICU har 90 bäddar och behandlar nära 1000 barn varje år. Denna order innebär att dessa barn nu får tillgång till avancerad nutritionsvård med Miris HMA och en ökad chans för en friskare framtid. Arbetet fortsätter nu med att säkerställa att barn som behandlas på alla neonatalvårdsavdelningar i Kentucky får samma chans" avslutar Marie.