LL Lucky Games byter likviditetsgarant från Carnegie till Lago Kapital

LL Lucky Games AB (publ) (”Lucky Games” eller “Bolaget”) kommer, med start från den 1 maj 2024, att byta likviditetsgarant till Lago Kapital AB (”Lago”). Lucky Games har sagt upp sitt nuvarande avtal gällande likviditetsgaranti med Carnegie Investment Bank.

Lago kommer att säkerställa möjligheten att handla i Lucky Games aktien noterad på Nasdaq First North Growth Market Stockholm genom att kontinuerligt ställa handelsposter på vardera köp- och säljsidan i orderboken i enlighet med Nasdaq Stockholm regelverk för likviditetsgaranti. En likviditetsgaranti är ämnad att skapa en mer korrekt prisbild i ett bolags aktie, av vilket följer en mer korrekt värdering av bolaget och ger möjlighet till en förbättrad handelsvolym i aktien och en minskad volatilitet.

För mer information

Calvin Lim Eng Kiat
VD LL Lucky Games AB (publ)
calvin.lim@ladyluckgames.io

Bolagets Certified Advisor

Corpura Fondkommission AB

Om LL Lucky Games

LL Lucky Games AB (publ) designar, utvecklar och marknadsför digitala spelautomater till speloperatörer. Bolaget grundades i Stockholm 2019 av veteraner inom spelutveckling, med fokus på spelupplevelser och design. Med kombinationen av kreativa krafter, tekniska kunskaper och affärskunskap har Bolaget utvecklat en bred spelportfölj. Bolaget är listat på Nasdaq First North Growth Market.

Bifogade filer

LL Lucky Games byter likviditetsgarant från Carnegie till Lago Kapital