edyoutec AB: Live presentation med vd Eric de Basso på Aktiespararnas event ”Stora Aktiedagen”

Pressmeddelande 6 mars 2024edyoutec AB:s ("edyoutec" eller "Bolaget") vd Eric De Basso deltar på Aktiespararnas evenemang Stora Aktiedagen, 6 mars kl. 14:20. Eric kommer att presentera bolagets nuläge samt målsättningar.

Idag kl. 14:20 medverkar edyoutec på Aktiespararnas evenemang Stora Aktiedagen. Bolagets vd Eric de Basso kommer att presentera bolaget samt svara på frågor.

edyoutec bjuder in dig som journalist, analytiker och aktieägare att ta del av presentationen live på webben, via https://invitepeople.com/public/events/ee67d00587/pages/fb942de4f3. Evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemskap hos Aktiespararna. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digitalt.

Passa på att ställa dina frågor till Eric de Basso, genom att skicka ett sms till 079-347 98 45 eller maila till event@aktiespararna.se.Dina frågor kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Du kan skicka in dina frågor redan nu eller i samband med presentationen.

INFORMATION

När: 2024-03-06, kl. 14:20

Livesändning: https://invitepeople.com/public/events/ee67d00587/pages/fb942de4f3.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eric de Basso, VD, edyoutec AB
E-post: eric@edyoutec.com 
Telefon: +46 70 780 52 00

Om edyoutec

edyoutec är ett svenskt företag inom spel och digital utbildning som består av två vertikaler, EdTech och spel. Inom vertikalen EdTech fokuserar bolaget på att utveckla produkter inom genrer som spelbaserat lärande och Serious Games, det är inom dessa områden som edyoutec har identifierat de största synergierna mellan bolagets två vertikaler. Inom vertikalen Games bygger affärsidén på att utveckla och distribuera free-to-play-spel ("F2P") inom mobilspel för Android och iOS.

För mer information, se edyoutecs webbplats www.edyoutec.com