edyoutec AB: edyoutecs spel Tank Operations lanseras idag på plattformen Steam

Pressmeddelande 26 februari 2024edyoutecs spel "Tank Operations - European Campaign" som utvecklats av dotterbolaget Linked Dimension och distribueras via spelförläggaren 2tainment GmbH släpps nu på plattformen Steam.

Spelets lansering tidigareläggs en dag från tidigare kommunicerade 27 februari.

Tank Operations har tidigare funnits på Steam som "early access". Spelet har mottagits väl och har en metascore på lite över 80 %. Spelet har även en fanbase och en aktiv community.

Länk till spel trailer: https://cdn.cloudflare.steamstatic.com/steam/apps/256754622/movie480.webm?t=1561630247

I en kommentar säger edyoutecs vd, Eric de Basso:

"Att lansera Tank Operations skarpt på Steam känns oerhört spännande. Vi ser stor försäljningspotential i spelet givet de positiva omdömen som titeln fått i early access versionen."

I en kommentar säger 2tainment vd, Stefan Weyl:

"Jag är mycket glad över att kunna tillkännage att Tank Operations: European Campaign nu lämnar Early Access på Steam. Denna prestation återspeglar det engagemang som både 2tainment- och Linked Dimensions-teamen har visat för att leverera en exceptionell spelupplevelse. Vi är tacksamma för stödet från vår community och ser fram emot den fortsatta resan när vi fortsätter att förfina och utöka spelet. Tank Operations representerar vårt engagemang för historisk noggrannhet, strategiskt spelande och kontinuerligt engagemang med våra spelare. Vi ser fram emot deras fortsatta feedback och engagemang när vi tar det här spelet till nya höjder."

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eric de Basso, VD, edyoutec AB
E-post: eric@edyoutec.com
Telefon: +46 70 780 52 00

Om edyoutec

edyoutec är ett svenskt företag inom spel och digital utbildning som består av två vertikaler, EdTech och spel. Inom vertikalen EdTech fokuserar bolaget på att utveckla produkter inom genrer som spelbaserat lärande och Serious Games, det är inom dessa områden som edyoutec har identifierat de största synergierna mellan bolagets två vertikaler. Inom vertikalen Games bygger affärsidén på att utveckla och distribuera free-to-play-spel ("F2P") inom mobilspel för Android och iOS.

För mer information, se edyoutecs webbplats www.edyoutec.com