edyoutec AB: edyoutecs dotterbolag Wegesrand och e-learning innehållsleverantören mybreev inleder samarbete

Pressmeddelande 8 februari 2024Wegesrand, som specialiserar sig på interaktiv kunskapsöverföring, seriösa spel och gamification, har ingått ett strategiskt samarbete med e-learning-specialisten mybreev GmbH, som ligger i Viersen, Tyskland.

mybreev har varit etablerade på marknaden som leverantör av e-lärande innehåll i mer än 20 år. Företaget har en omfattande katalog med standardinnehåll.

Tillsammans med Wegesrand ska denna katalog nu successivt utökas till att omfatta innehåll med lekfullt lärande. Syftet är att gemensamt skapa nytt innehåll, till exempel inom områdena arbetssäkerhet, IT-säkerhet och hållbarhet.

Wegesrands VD, Thorsten Unger, kommenterar: "Med mybreev som produktionspartner och försäljningskanal har vi fått en mycket spännande partner som tänker långsiktigt och i termer av produkter. Detta för oss närmare vårt mål att konvertera vår pågående verksamhet från projekt till produkter."

mybreevs vd, Uwe Röniger, kommenterar: "mybreev och Wegesrand kompletterar varandra perfekt. Vår kombinerade expertis resulterar i effektivt och högkvalitativt standardinnehåll. Vi vill skapa enastående digitala produkter till marknaden via mybreev-nätverkets omfattande försäljningskanaler samt via Wegesrand."

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eric de Basso, VD, edyoutec AB
E-post: eric@edyoutec.com
Telefon: +46 70 780 52 00

Om edyoutec

edyoutec är ett svenskt företag inom spel och digital utbildning som består av två vertikaler, EdTech och spel. Inom vertikalen EdTech fokuserar bolaget på att utveckla produkter inom genrer som spelbaserat lärande och Serious Games, det är inom dessa områden som edyoutec har identifierat de största synergierna mellan bolagets två vertikaler. Inom vertikalen Games bygger affärsidén på att utveckla och distribuera free-to-play-spel ("F2P") inom mobilspel för Android och iOS.

För mer information, se edyoutecs webbplats www.edyoutec.com