edyoutec AB: edyoutecs dotterbolag Wegerand vinner staden Bielefeld som ny kund med ett projekt värt cirka 2,0 MSEK (170 000 EUR)

Pressmeddelande 8 februari 2024Wegesrand kommer att producera en lekful digital tvilling för staden Bielefeld för att visualisera stadsdelen Sennestadt. Projektet är en del av en process för att göra stadsdelens invånare mer deltagande i utvecklingen av smarta städer.

Projektet, som har en budget på nära 2.0 MSEK (170 000 EUR), vanns i en offentlig upphandling. Med detta projekt kommer Wegesrand att utöka sina tjänster inom interaktiva information plattformar.

Wegesrand, CEO, Thorsten Unger, kommenterar:

"Vi använder open Street Map data för att visualisera en 3D-modell av staden som kan modifieras i likhet med "SimCity" eller andra stadsplanering spel - men med verkliga data för verkliga stadsplanerare. Genom detta tillvägagångssätt kommer vi kunna leverera ett fantastiskt projekt och vi är mer än glada över att genomföra det tillsammans med Smart City-initiativet från Bielefelds stad."

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eric de Basso, VD, edyoutec AB
E-post: eric@edyoutec.com
Telefon: +46 70 780 52 00

Om edyoutec

edyoutec är ett svenskt företag inom spel och digital utbildning som består av två vertikaler, EdTech och spel. Inom vertikalen EdTech fokuserar bolaget på att utveckla produkter inom genrer som spelbaserat lärande och Serious Games, det är inom dessa områden som edyoutec har identifierat de största synergierna mellan bolagets två vertikaler. Inom vertikalen Games bygger affärsidén på att utveckla och distribuera free-to-play-spel ("F2P") inom mobilspel för Android och iOS.

För mer information, se edyoutecs webbplats www.edyoutec.com