edyoutec AB: edyoutecs dotterbolag Linked Dimensions och spelutgivaren 2tainment fastställer releasedatum för Tank Operations till den 27 februari

Pressmeddelande 6 februari 2024Linked Dimensions, utgivaren av det uppskattade turordningsbaserade strategispelet "Tank Operations", har tillsammans med utgivaren 2tainment fastställt lanseringsdatumet för spelet till den 27 februari.

Parterna låter meddela att utvecklingen av den slutgiltiga produkten har färdigställts och att de nu påbörjar stegen med kvalitetssäkring och skapande av marknadsföringsmaterial. Linked Dimensions fick ett offentligt bidrag på cirka 180 000 euro för en fristående DLC-produkt till Tank Operations (DLC står för downloadable content och refererar till tilläggsmaterial som skapas för en redan existerande titel). Denna produkt kommer att släppas som en uppföljning i slutet av det tredje/fjärde kvartalet, och är för närvarande under utveckling.

För denna kommande produkt planeras även en version för Nintendo Switch som släpps i slutet av 2024.

Linked Dimensions, CEO, Thorsten Unger, kommenterar:

"Spelet är nu redo att levereras. Efter att ha erhållit en 82%:ig rekommendation på Steam ser  vi stor försäljningspotential i titeln. Vi ser fram emot den globala lanseringen och arbetet med ytterligare innehåll."

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eric de Basso, VD, edyoutec AB
E-post: eric@edyoutec.com
Telefon: +46 70 780 52 00

Om edyoutec

edyoutec är ett svenskt företag inom spel och digital utbildning som består av två vertikaler, EdTech och spel. Inom vertikalen EdTech fokuserar bolaget på att utveckla produkter inom genrer som spelbaserat lärande och Serious Games, det är inom dessa områden som edyoutec har identifierat de största synergierna mellan bolagets två vertikaler. Inom vertikalen Games bygger affärsidén på att utveckla och distribuera free-to-play-spel ("F2P") inom mobilspel för Android och iOS.

För mer information, se edyoutecs webbplats www.edyoutec.com