Brilliant Future AB (Publ): Brilliant Future AB och Avonova ingår i ett fördjupat intentionsavtal

Brilliant Future är ett svenskt SaaS-företag som levererar kund- och medarbetarundersökningar. Nu signerar företaget ett fördjupat intentionsavtal med Avonova, vilket innebär att Avonova kan erbjuda Brilliant Futures avancerade medarbetarundersökningar till sina kunder.  

Med Brilliant Futures verktyg får Avonovas kunder tillgång till en ledande SaaS-lösning som kan mäta och analysera medarbetarnas upplevelse. Dessutom ger verktyget förslag på åtgärder utifrån en forskningsbaserad metod. Avtalet träder i kraft i juni 2024, löper tillsvidare och utgör inga garanterade volymer. 

- Engagerade medarbetare mår bra och är utmärkta på att skapa lojala kunder, vilket påverkar lönsamheten. Avtalet med Avonova går helt i linje med planen för vår tillväxtresa såväl som vår vision om att hjälpa organisationer världen över att avancera genom att frigöra potentialen i människor, säger Ulrika Jonsson, vd på Brilliant Future. 

Redan idag har Brilliant Future och Avonova ett pågående samarbete med ett flertal gemensamma kunder, såväl på den nordiska marknaden som globalt.

- Med det fördjupade avtalet fortsätter vi arbeta för ett mer hållbart arbetsliv och fler medarbetare som mår bra. Med utökad medarbetardata kan vi både stödja våra kunder och utveckla vår egen kompetens inom rådgivning och hälsovård, säger Trine-Lise Jensen, ansvarig för affärsutveckling på Avonova.

Det fördjupade samarbetet är ett led i Avonovas arbete med digitalisering av företagshälsan, och där det nya digitala arbetssättet utgår mer ifrån analys av data. Huvudsyftet är att Avonovas kundföretag ska bli ännu bättre på förebyggande insatser när det gäller medarbetarnas hälsa.

- Satsningen är även en viktig del av vårt arbete med social hållbarhet, där ny kunskap kan leda till förändring och förbättring av arbetslivet. Dessutom bygger vi en grund för våra kunders rapportering inom ramen för CSRD-direktivet, berättar Trine-Lise Jensen.

För ytterligare information kontakta:
Ulrika Jonsson, vd, Brilliant Future
ulrika.jonsson@brilliantfuture.se / +46 (0) 73 - 408 27 05

Vid intresse av intervju, kontakta:
Alexandra Vass, presskontakt Brilliant Future
alexandra@aderstennorlin.com / +46 (0) 70 - 771 51 65

Mangold Fondkommission AB är Bolagets Certified Adviser, telefon +46 8 503 01 550, e-post: ca@mangold.se, www.mangold.se

Om Brilliant Future
Brilliant är en av marknadens främsta plattform för stärkta kund- och medarbetarrelationer. Med 25-års erfarenhet förser vi kunder i mer än 50 länder med agerbara insikter som hjälper organisationer att maxa sin fulla potential och stärka relationen till kunder och medarbetare. Det resulterar i faktabaserade beslut, ett helhetsperspektiv och en starkare affär. Bolagets aktie (BRILL) är noterat på Stockholmsbörsen Nasdaq First North Growth Market. Läs mer på www.brilliantfuture.se

Om Avonova
Vår mission är att skapa ett arbetsliv där medarbetarna mår bättre och arbetar mer hållbart. Målet är att minska sjukfrånvaron och öka effektiviteten. Vägen dit går via våra proaktiva tjänster inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper vi organisationer och deras medarbetare med såväl hälsoförebyggande åtgärder som rehabilitering, hälsokontroller och ledarutveckling.

Som Nordens största leverantör av företagshälsa finns vi representerade på 130 orter i Sverige och Norge samt online. Tillsammans arbetar våra 1 400 medarbetare och specialister med fokus på ett hållbart arbetsliv.

Bifogade filer

Brilliant-Future-AB-Publ-Brilliant-Future-ingar-i-ett-fordjup.pdf