Zesec tecknar internationellt återförsäljaravtal med norska Vrio

Zesec har under juni 2022 tecknat ett internationellt återförsäljaravtal med norska säkerhetsföretaget Vrio Lås & Nøkkel

ZESEC TECKNAR INTERNATIONELLT ÅTERFÖRSÄLJARAVTAL MED NORSKA VRIO

Zesec har under juni 2022 tecknat ett internationellt återförsäljaravtal med norska säkerhetsföretaget Vrio Lås & Nøkkel

Zesec och Vrio har tillsammans skrivit återförsäljaravtal där Vrio kommer marknadsföra samt sälja Zesecs produkter och tjänster till bolagets kunder i Norge. Vrio genomförde framgångsrikt en installation den 17 juni och ambitionen är många fler framöver.

Vrio är en totalleverantör inom säkerhet och arbetar mot företag och fastigheter i Norge. Det tillsammans med Zesecs innovativa produkt- och tjänsteutbud innebär att bolagen kommer arbeta i tät samverkan för att utveckla det nyckelfria samhället.

-På Zesec har vi talat mycket om att etablera oss internationellt under Q2 2022 och det är glädjande att se att vi levererar såväl projekt- som återförsäljaravtal på den norska marknaden. Vrio är ett kompetent och etablerat säkerhetsföretag med Mästarbrev samt medlemskap i Norska Låssmeders förening vilket kommer utveckla vårt internationella samarbete säger Magnus Gilborne, VD på Zesec.

-Vrio är mycket nöjda med att ha signerat återförsäljaravtal tillsammans med Zesec, bolagen kommer tillsammans verka för att marknadsföra och sälja Zesecs produkter samt tjänster på den norska marknaden. Vi ser fram emot att vara med och bygga innovativa digitala lösningar tillsammans säger Tomas Jannang, Försäljningschef på Vrio Lås & Nøkkel.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ.)
mg@zesec.com
+46 70 375 40 74

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
PM Zesec tecknar internationellt aterforsaljaravtal med nors.pdf

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ.) är ett bolag, noterat på NGM Nordic SME, som digitaliserar infrastrukturen för fastigheter med mobil porttelefoni och access. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att exempelvis fastighetsskötare eller boende inte behöver använda fysisk nyckel, kort eller nyckelbricka för att komma in eller vara fysiskt på plats för att släppa in någon. Bolaget har skapat en digital integrationsplattform som är kompatibel med marknadens digitala lås. Vi bygger det nyckelfria samhället.

 www.zesec.com

Om Vrio
Vrio Lås & Nøkkel AS var ett av de första TrioVings säkerhetscenter i Norge. Vrio är också mycket stolta över att kunna skryta med att vara ett Mästarbrevsföretag och medlem i Norska Låssmeders Forening. Vrio Lås & Nøkkel AS är ett låssmedsföretag med 13 anställda, varav 5 är dedikerade montörer. Vrios läge gör det också möjligt att skicka ut kvalificerad personal från butiken, som kan komma och hjälpa till i närområdet vid behov. Som totalleverantör av säkerhets- och säkerhetssystem för företag och privatpersoner är Vrio i ständig utveckling, och tycker det är spännande med de nya utmaningar som ständigt uppkommer i deras bransch.

www.vrio.no