Zesec tecknar avtal med Protectum AB

Zesec tecknar avtal med ett av Hallands största säkerhetsföretag

ZESEC TECKNAR AVTAL MED PROTECTUM AB

Zesec tecknar avtal med ett av Hallands största säkerhetsföretag

Protectum AB och Zesec of Sweden AB (publ.) tecknade i maj månad ett återförsäljaravtal där Protectum kommer sälja samt marknadsföra Zesecs produkter och tjänster på den svenska marknaden.

- Protectum tror starkt på Zesecs innovativa produkter och tjänster, vi vill därför vara med och bygga det nyckelfria samhället tillsammans med Zesec och våra kunder säger, Mikael Westerbacka VD på Protectum.

- Zesec är stolta över att teckna avtal med ett av Hallands starkaste företag inom lås- och säkerhetslösningar. Tillsammans kommer vi erbjuda kunder och partners innovativa tjänster samt vara med och bygga nyckelfria lösningar, säger Martin Konczak försäljningschef på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ.)
mg@zesec.com
+46 70 375 40 74

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
PM Zesec tecknar avtal med ProtectumAB 2022-05-20.pdf

Om Zesec

Zesec of Sweden AB (publ.) är ett bolag, noterat på NGM Nordic SME, som digitaliserar infrastrukturen för fastigheter med mobil porttelefoni och access. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att exempelvis fastighetsskötare eller boende inte behöver använda fysisk nyckel, kort eller nyckelbricka för att komma in eller vara fysiskt på plats för att släppa in någon. Bolaget har skapat en digital integrationsplattform som är kompatibel med marknadens digitala lås. Vi bygger det nyckelfria samhället.
 www.zesec.com

Om Protectum

Protectum Sverige AB grundades 1993 (då Larmtjänst i Halland AB) som partner till Securitas Direct med verksamheten i Halland. och delar av småland. Därefter har bolaget växt till ett av Hallands största lås- och säkerhetsföretag. 2011 startade man upp Protectum AB som har inriktning på Passersystem och portelefoni, samt lås och CCTV. Sedan 2022 ingår Protectum bolagagen i Sparc Group AB som erbjuder installationsbranschens mest attraktiva, kompletta och hållbara helhetserbjudande inom VVS, el-, tele- och datateknik samt lås, larm och passersystem, kameraövervakning mm.
www.protectum.nu