Zesec tecknar avtal med internationellt affärssystem

Zesec har under mars 2022 tecknat avtal med ett Wondr, ett internationellt affärssystem för den globala gym- och träningsbranschen

ZESEC TECKNAR AVTAL MED INTERNATIONELLT AFFÄRSSYSTEM

Zesec har under mars 2022 tecknat avtal med ett Wondr, ett internationellt affärssystem för den globala gym- och träningsbranschen

Tränings- och gymanläggningar ser tillväxt både nationellt i Sverige och internationellt. Statistik visar att marknaden för träningsanläggningar och gym värderades till ca 100 miljarder USD globalt för 2020 och väntas nå 136,59 miljarder USD år 2028.

Zesecs produkt- och tjänsteutbud kommer ge Wondrs kunder och partners möjlighet till nyckelfritt tillträde till anläggningar såväl nationellt och internationellt. Något som kommer underlätta för Wondrs kunder och partners då nya medlemmar ständigt tillkommer.

Zesec ser ett potentiellt affärsvärde MRR på cirka SEK 3 500 per gym- och träningsanläggning.

- Zesecs nyckelfria lösningar är optimalt för Wondr i ett skede där vi växer med 15 träningsanläggningar i månaden och får in 30-40 stycken leads månatligen utan någon betald marknadsföring. Vi ser fram emot att bygga infrastruktur och positiva kundupplevelser på gym- och träningsanläggningar världen över med Zesec, säger Johan Vågerdal på Wondr.

- Ägare till gym- och träningsanläggningar spenderar idag miljontals kronor på plastkort och taggar som är både dyrt samt skadligt för miljön. På Zesec använder vi potentialen i en smartphone för att bygga det nyckelfria samhället och där är gym- samt träningsanläggningar en viktig del. Vi är därför väldigt stolta över att skriva avtal med Wondr som är med och bygger ny infrastruktur för gym- och träningsanläggningar säger Magnus Gilborne VD på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden (publ.)
mg@zesec.com
+46 70 375 40 74

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
PM Zesec tecknar avtal med internationellt affarssystem Wond.pdf

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ.) är ett bolag, noterat på NGM Nordic SME, som digitaliserar
infrastrukturen för fastigheter med mobil porttelefoni och access. Med Zesec appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att exempelvis fastighetsskötare eller boende inte behöver använda fysisk nyckel, kort eller nyckelbricka för att komma in eller vara fysiskt på plats för att släppa in någon. Bolaget har skapat en digital integrationsplattform som är kompatibel med marknadens digitala lås. Vi bygger det nyckelfria samhället.

www.zesec.com

Om Wondr
Wondr är det smarta, avancerade och användarvänliga affärssystemet för hela träningsbranschen. På Wondr arbetar vi mot ett mål. Att våra kunder ska bli mer lönsamma! Detta har vi med oss i allt från utveckling av nya funktioner till supportsamtal. Att skaffa Wondr ska vara ett positivt affärsbeslut och över tid innebära ökad lönsamhet. Wondr grundades i Sverige och har kontor i Jönköping samt Västerås.

Wondr