Zesec tecknar avtal med Awaio och Wellstreet

Zesec tecknar samarbetsavtal för innovativa kontorslösningar med Awaio och Wellstreet

ZESEC TECKNAR AVTAL MED AWAIO OCH WELLSTREET

Zesec tecknar samarbetsavtal för innovativa kontorslösningar med Awaio och Wellstreet

2022 innebär nya tillväxtmöjligheter för Zesec som fortsätter att konvertera nätverksbyggande till avtal inom marknaden för digitala lås. Ett led i det arbetet är att bygga partnerskap med innovativa och expansiva partners som vill vara med och bygga det nyckelfria samhället. Zesec fann två av dessa partners i Awaio och Wellstreet.

Awaio, som ägs av bland annat K-Fastigheter och Balder, erbjuder en plattform för kontorsdelning där företag och individer kan skräddarsy sitt arbetsliv på ett enkelt, priseffektivt och hållbart sätt. Zesec kan erbjuda nyckelfri access till entréportar, kontor och gemensamhetsutrymmen vilket gjorde att bolaget till en optimal leverantör. Wellstreet var i behov av att expandera och Awaios plattform var då det självklara valet tillsammans med Zesecs portfölj av nyckelfria produkter och tjänster.

- När Wellstreet såg ett ökat behov av lokaler där människor kan träffas, utbyta idéer och utveckla koncept så var Awaio och Zesec självklara partners. Wellstreet förordar enkla, innovativa lösningar och om de dessutom är nyckelfria så ökar möjligheterna samt attraktiviteten för våra lokaler säger Amanda Livh, platschef på Wellstreet.

- Awaio arbetar hårt för att tillsammans med våra kunder och partners utveckla fastighetsbranschen och hur vi använder våra kontor. Därför gläds vi oerhört att få in ett innovationsdrivet bolag som Wellstreet som kund samt kunna använda Zesecs nyckelfria lösningar till fastigheten säger Niclas Eglinger, Co-Founder & COO Awaio.

- Att två så innovativa bolag som Awaio och Wellstreet vill arbeta med Zesec samt vara med och bygga det nyckelfria samhället tillsammans är oerhört glädjande. Zesec är väldigt stolta över att leverera nyckelfria lösningar till Awaio och Wellstreet, vi ser fram emot att fortsätta vår expansionsresa tillsammans säger Magnus Gilborne, VD på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden (publ.)
mg@zesec.com
+46 70 375 40 74

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
PM Zesec tecknar avtal med Awaio och Wellstreet 2022-03-15.pdf

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ.) är ett bolag, noterat på NGM Nordic SME, som digitaliserar
infrastrukturen för fastigheter med mobil porttelefoni och access. Med Zesec appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att exempelvis fastighetsskötare eller boende inte behöver använda fysisk nyckel, kort eller nyckelbricka för att komma in eller vara fysiskt på plats för att släppa in någon. Bolaget har skapat en digital integrationsplattform som är kompatibel med marknadens digitala lås. Vi bygger det nyckelfria samhället.

Om Awaio
Awaio grundades 2020 och erbjuder en plattform för kontorsdelning där företag samt individer kan skräddarsy sitt arbetsliv på ett enkelt, priseffektivt och hållbart sätt. Awaio har bland annat K-Fastigheter och Balder som delägare. Awaios delningsmodell består av tre olika delar som samspelar med varandra; Awaio (bokningsapp för kontorsdelning), Awaio Market och Awaio Locks.

Om Wellstreet
Wellstreet är ett teknik- och innovationsorienterat investmentbolag. Sedan starten 2016 har Wellstreet investerat i flera framgångsrika teknikbolag inklusive Tibber, DanAds, Checkin.com, Scrive och Bambuser. Wellstreets ekosystem innefattar bland annat The Factory, Nordens största innovations- och teknikhub i Sollentuna, samt Wellstreet & Friends, en nylanserad innovationshubb i centrala Göteborg.