Zesec tecknar avtal med årets branschvinnare Dafo Security

Zesec har tecknat återförsäljaravtal med säkerhetsföretaget Dafo Security

ZESEC TECKNAR AVTAL MED ÅRETS BRANSCHVINNARE DAFO SECURITY

Zesec har tecknat återförsäljaravtal med säkerhetsföretaget Dafo Security

Zesec och Dafo Security har tillsammans skrivit återförsäljaravtal där Dafo Security kommer marknadsföra samt sälja Zesecs produkter och tjänster till bolagets kunder.

Dafo Securitys medarbetare är certifierade av Svenska Brand- och Säkerhetscertifieringen, SBCS, för inbrottslarm och kamerabevakningssystem. Det tillsammans med Zesecs innovativa produkt- och tjänsteutbud innebär att bolagen kommer arbeta i tät samverkan för att utveckla det nyckelfria samhället.

-Zesec är stolta över att presentera samarbetet med en etablerad återförsäljare i Stockholmsområdet som dessutom är certifierade enligt SBCS höga standarder. Det borgar för ett kvalitativt samarbete när en aktör som Dafo Security agerar återförsäljare för Zesecs innovativa produkter och tjänster säger Magnus Gilborne VD på Zesec.

-Dafo Security ser mycket positivt på att börja sälja Zesecs innovativa produkter och tjänster. Vi tror mycket på samarbetet med Zesec och ser fram emot att tillsammans utveckla nyckelfria lösningar för våra kunder samt partners säger John Sedin VD på Dafo Security.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ.)
mg@zesec.com
+46 70 375 40 74

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
PM Zesec tecknar avtal med arets branschvinnare Dafo Securit.pdf

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ.) är ett bolag, noterat på NGM Nordic SME, som digitaliserar infrastrukturen för fastigheter med mobil porttelefoni och access. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att exempelvis fastighetsskötare eller boende inte behöver använda fysisk nyckel, kort eller nyckelbricka för att komma in eller vara fysiskt på plats för att släppa in någon. Bolaget har skapat en digital integrationsplattform som är kompatibel med marknadens digitala lås. Vi bygger det nyckelfria samhället.

 www.zesec.com

Om Dafo Security
Dafo Security AB är ett systerbolag till Dafo Brand och är en oberoende installatör och återförsäljare. Vi ser till att ni får den lösning som är mest lämpad till just ert behov eller hjälper er att bygga om/ut ert befintliga system. Tillsammans med Dafo Brand är en vi heltäckande leverantör inom säkerhet och hjälper företag, bostadsrättsföreningar och flerbostadshus med sitt totala skydd inom både säkerhet och brand. Våra kunder har ett nummer att ringa för all typ av säkerhet. Våra behöriga ingenjörer är certifierade av Svenska Brand och Säkerhetscertifieringen, SBCS, för inbrottslarm och kamerabevakningssystem. Dafo Security är stolta och glada att ha blivit utsedda till branschvinnare 2022. Utmärkelsen innebär att bolaget har överträffat den egna branschens snitt i både omsättning och resultat samt har ett positivt resultat.

www.dafo.se/dafosecurity