Zesec fortsätter att expandera med återförsäljare internationellt

Zesec har under september 2022 tecknat ytterligare ett internationellt återförsäljaravtal med det norska lås- och säkerhetsföretaget Asker Lås og Sikkerhet AS

ZESEC FORTSÄTTER ATT EXPANDERA MED ÅTERFÖRSÄLJARE INTERNATIONELLT

Zesec har under september 2022 tecknat ytterligare ett internationellt återförsäljaravtal med det norska lås- och säkerhetsföretaget Asker Lås og Sikkerhet AS

Zesec och Asker Lås og Sikkerhet har tillsammans skrivit återförsäljaravtal där Asker Lås og Sikkerhet kommer marknadsföra samt sälja Zesecs produkter och tjänster till bolagets kunder i Norge. Asker Lås og Sikkerhet är en totalleverantör inom säkerhet med etableringar i Asker, Bærum, Sandvika, Oslo, Lier och Drammen. 

-Zesec är stolta över att presentera ytterligare en återförsäljare på den norska marknaden. Precis som i Sverige är återförsäljarnätverket med välrenommerade lås och säkerhetsföretag viktigt för oss och vi ser fram emot att fortsätta växa tillsammans med våra partners på den norska marknaden, säger Magnus Gilborne, VD på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
mg@zesec.com
+46 70 375 40 74

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
PM Zesec fortsatter att expandera med aterforsaljare interna.pdf

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är SaaS-bolag inom Proptech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder digital porttelefoni och access för flerbostadsfastigheter och kontor. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX installerad av auktoriserad återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni-lösning med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Vi bygger det nyckelfria samhället.

www.zesec.com