Wyld Networks och partnern Eutelsat ställer ut på LoRaWAN World Expo i Paris

Den 6 och 7 juli kommer Wyld Networks att ställa ut på mässan LoRaWAN World Expo i Paris tillsammans med partnern Eutelsat.

LoRaWAN World Expo är den största LoRaWAN-mässan och ett av de viktigaste årligt återkommande evenemangen i IoT-kalendern. Tillställningen är samlar de ledande organisationerna inom IoT som ställer ut teknologi som globalt ökar hållbarheten, säkerheten, och effektiviteten för planeten och dess människor.

Wyld kommer i partnerskap med Eutelsat att visa sina nya Wyld Connect-lösningar och delta i diskussioner och panelsamtal. Mässan innebär också stora möjligheter att nätverka med företag, komponenttillverkare, systemintegratörer, distributörer, utvecklare, leverantörer av lösningar, utbildningsinstitutioner, IoT-allianser, influencers, och många fler.

LoRaWAN möjliggör den digitala transformationen som det enda Low Power Wide Area Network (LPWAN) som kan skala och kombinera existerande markbundna nätverk med direkt sensor-till-satellit-funktionalitet. Wyld och partnern Eutelsat kommer att leverera den nätverkskapacitet som krävs för att sätta i gång en exponentiell tillväxt i global IoT-användning, och samla in data från en stor uppsättning nya källor varsomhelst på planeten.

"LoRaWAN World Expo är flaggskeppseventet för LoRaWAN IoT", säger Luc Perard, Head of IoT på Eutelsat. "Vi ser fram emot att ställa ut tillsammans med vår partner Wyld Networks då vi vill påskynda en massiv global adoption av IoT."

"Wyld är mycket glada över att dela ett bås med vår partner Eutelsat", säger Alastair Williamson, VD för Wyld Networks, "och ser fram emot att träffa det globala LoRaWAN IoT-communityt på dess viktigaste årliga evenemang."