Valholl: Wild Hammers lanseras exklusivt för spelare på Parimatch

Den svenska spelstudion LL Lucky Games AB (publ) (”Bolaget”) tillkännager sin exklusiva spellansering, Valholl: Wild Hammers, för spelare på Parimatch.

Efter tidigare framgångar med den första spelautomaten om de nordiska gudarna, Valholl: Hall of the Slain, har Bolaget lanserat ännu ett nytt spännande spel, Valholl: Wild Hammers, för att erbjuda spelare nya underhållningsvärden. Den uppgraderade versionen av Valholl har 6 hjul och 20 vinstlinjer med väldesignad grafik, medryckande musik och flertalet innovativa spelfunktioner. Two Hammers i form av spelsymboler har huvudrollen i spelet, där symbolerna kan utlösa någon av de tre olika spelfunktionerna: Wild Lightning, Loki`s Mischiefs och Wild Hammers Free Spins. Free Spins belönar spelarna med 10 gratissnurr där specialeffekter konverterar symboler till Sticky Wilds med en multiplikator vid varje vinstlinje. Otåliga spelare kan använda köpbonusen där de får ett val mellan Loki`s Mischiefs och Wild Hammers Free Spins. Maximal vinst i spelet är 17 000 x insats.

Från och med 6 juli 2022 kommer spelare på Parimatch erbjudas möjlighet att spela Valholl: Wild Hammers innan den officiella lanseringen.

"Vi var mycket nöjda med vår första lansering av Valholl: Hall of the Slain, det är därför vi har utvecklat spelet med nya spännande funktioner. Jag tror verkligen på framgång med den här nya versionen, Valholl: Wild Hammers, och jag är väldigt glad att CIS-spelare på Parimatch kan uppleva spelet innan den officiella spellanseringen. Vi ser fram emot att stärka vårt framtida samarbete med denna välkända operatör", säger Mads Jørgensen, medgrundare och VD för LL Lucky Games AB

"Vi är förväntansfulla över att se hur våra spelare kommer att reagera på den nya versionen av Valholl. Spelet har spännande funktioner och är ett utmärkt komplement till vår spelportfölj”, säger Daniel Dodonov, Business Development Manager.

Parimatch är ett internationellt spelföretag i Europa med huvudkontor på Cypern, grundat 1994 i Kiev, Ukraina. Online betting lanserades 2000 som en av de första bookmakers i CIS-regionen. Senare har Parimatch utökat verksamheten på flera marknader. Under 2021 blev Parimatch det första spelbolaget (betting) i Ukraina att erhålla en licens efter att en ny lagreglering antogs av parlamentet.

För mer information

Mads Verner Jørgensen
CEO LL Lucky Games AB (publ)
mads@ladyluckgames.io
+45 28 97 15 75

Bolagets Certified Advisor

Mangold Fondkommission AB
08-503 015 50
ca@mangold.se

Om LL Lucky Games

LL Lucky Games AB (publ) designar, utvecklar och marknadsför digitala spelautomater till speloperatörer. Bolaget grundades i Stockholm 2019 av veteraner inom spelutveckling, med fokus på spelupplevelser och design. Med kombinationen av kreativa krafter, tekniska kunskaper och affärskunskap har Bolaget utvecklat en bred spelportfölj. Bolaget är listat på Nasdaq First North Growth Market.

Bifogade filer

Valholl: Wild Hammers lanseras exklusivt för spelare på Parimatch