TopRight Nordic AB: Vänersborgs kommun beställer glaslösningar från TopRight Ferm & Persson

Smart-techbolaget TopRights dotterbolag Ferm & Persson har via K21 Entreprenad fått uppdraget att för Vänersborgs kommun leverera ut- och invändiga glaslösningar till Kv. Myrten och Kommunhusets nya multifunktionella mötessal. Ordervärdet ligger på ca 1,4 MSEK.

Vänersborgs kommun är regionhuvudstad i Västra Götaland. Här byggs nu en ny, stor, flexibel och ändamålsenlig lokal för kommunens och Västra Götalandsregionens möten. Den multifunktionella möteslokalen ska kunna husera både Vänersborgs kommuns och Västra Götalandsregionen högsta beslutande organ.
Den ellipsformade och smart flexibla konstruktionen gör salen anpassningsbar till såväl möten som utställningar och kommer även att bli möjlig att hyra för myndigheter, näringsliv och andra organisationer. Sin centrala plats i anslutning till kommunhuset och nära resecentrum gör mötessalen lättillgänglig och iögonfallande. Glasdelen, med både ut- och invändiga glaslösningar har TopRight Ferm & Persson, genom byggentreprenören K21 Entreprenad, fått i uppdrag att skapa och leverera.
"Jag är stolt över att TopRight Ferm & Persson har en viktig roll i skapandet av nya, flexibla byggnader. Det är precis det som är vår ambition, att förverkliga smarta lösningar genom att integrera ny teknik med traditionell", säger Anders Myrbäck, CEO på TopRight Nordic.
Arbetet kommer påbörjas under Q2 2022 och värdet för TopRight Ferm & Persson ligger på ca 1,4 MSEK.
Läs mer på www.toprightnordic.com
För ytterligare information vänligen kontakta
Shaho Balbas, affärschef Ferm & Persson på 0724-45 47 43
eller via e-post, shaho.balbas@fpglas.se

Anders Myrbäck, VD för TopRight Nordic AB (publ) på 0703-32 30 07
eller via e-post, anders.myrback@toprightnordic.com
K21 Entreprenad AB
K21 är ursprungligen ett entreprenadföretag som tagit sitt namn efter sitt första projekt: K21-huset inom Krokslätts Fabriker. Ett projekt som för övrigt utnämndes till Årets miljöbyggnad 2015. K21 är verksamma i hela västra Sverige och arbetar i samtliga förekommande entreprenadformer. Idag utgörs verksamheten av alla projekttyper så som bostäder, kommersiellt, service och ROT.
TopRight Nordic
TopRight är en bolagskoncern - en smart konstellation av olika typer av företag som arbetar med det senaste inom ljusteknik, digitalt glas och konstruktion.
Vi skapar innovativa och effektiva lösningar genom att låta ny teknik smälta ihop med befintlig. Det kan t ex vara exponeringsupplevelser, smarta byggnader, flexibla ytor, avancerade tekniska konstruktioner och energibesparande miljöer.
Våra kunder är arkitekter, byggare, innovationsföretag, retailvarumärken, fastighetsbolag, industrier, samhällsaktörer och techbolag mfl
Det som utmärker oss är vår förmåga att med modern teknik skapa anpassade helhetslösningar.
Vi älskar helt enkelt att göra smart teknik nyttig - för dig och för världen. Tillsammans skapar vi framtiden!
TopRight Nordic AB (publ) är ett publikt aktiebolag noterat på NGM Nordic SME.

TopRight Nordic AB (publ) Taptogatan 6
115 26 Stockholm
+46 (0) 8-530 300 50 www.toprightnordic.com

TopRight Nordic AB (publ) Beatrice Lesslies Gata 7
421 31 Västra Frölunda
+46 (0) 8-530 300 50 www.toprightnordic.com