TopRight Nordic AB: Tornstaden beställer glaslösningar av TopRights dotterbolag Ferm & Persson

TopRights helägda dotterbolag Ferm & Persson har från bygg- och fastighetsbolaget Tornstaden fått en tilläggsorder på glaslösningar till Bo Aktivs projekt i Mölnlycke. Under våren 2020 beställdes den första etappen och nu väljer Tornstaden att gå vidare och beställer nästa etapp. Ordervärdet är på 2,7 Mkr och totala beställningen i detta projekt är nu ca 8 Mkr.

I Mölnlycke har Bo Aktivt påbörjat bygget av Sveriges första BonTop. Ett unikt boende i form av en urban oas med moderna och exklusiva hem där miljö, hållbarhet och aktivitet är i fokus. Moderna lägenheter med tillgång till gym, pool, bastu och en fantastisk trädgård som erbjuder sommar året om. En rofylld oas som erbjuder gemenskap på dina villkor. Ett unikt centrumboende med allt inom räckhåll; vårdcentral, optiker, apotek, systembolag, banker, mataffärer, blomsterhandel, inredningsbutiker, klädaffärer, frisörer, restauranger, caféer och torghandel direkt utanför dörren.

"Tilläggsordern från byggnadsbolaget Tornstadens projekt är ett tydligt kvitto på vårt erbjudande där vi med våra flexibla arbetsmetoder kan leverera dessa komplexa glaslösningar. Det ligger helt i linje med vår devis att se möjligheter istället för hinder", säger Anders Myrbäck, VD på TopRight Nordic. 

Installationen startar under Q3 2021, beställningen är värd 2,7 Mkr för Ferm & Persson och avser brandklassade glaspartier och glasdörrar. 

Läs mer på www.toprightnordic.com och www.fpglas.se
För ytterligare information vänligen kontakta:

Shaho Balbas, Affärschef för Ferm & Persson AB på 0724-54 47 43 eller mail, shaho.balbas@fpglas.se

Anders Myrbäck, CEO för TopRight Nordic AB (publ) på 0703-32 30 07 eller via mail, anders.myrback@toprightnordic.com
 

TopRight Nordic
TopRight Nordic AB grundades 2012 med fokus på att erbjuda det senaste inom ljusteknik och digitalt glas. Med modern glas- och ljusteknologi förbättrar man säkerheten på vägarna, hjälper varumärken att synas på nya sätt och förvandlar traditionella exponeringsytor till interaktiva upplevelsefönster. Ferm & Persson, HISAB, Visual Solution och TD Light är helägda dotterbolag till TopRight Nordic. TopRight Nordic AB (publ) är ett publikt aktiebolag noterat på NGM börsen.  

TopRight Nordic som koncern tar ett helhetsgrepp om projekt både inom nyproduktion och ombyggnad. Våra kunder är arkitekter, byggare, innovationsföretag, utvecklingsledare, fastighetsbolag, industrier, samhällsaktörer och techbolag mfl

Ferm & Persson
Ferm & Persson är baserat i Göteborg med ett 20-tal anställda och har en tongivande roll inom glasbranschen. Bolaget grundades 1894 och arbetar med moderna glaslösningar där innovation möter tradition.              

TopRight Nordic AB (publ)
Taptogatan 6
115 26 Stockholm +46(0)8 530 300 50 www.toprightnordic.com