TopRight Nordic AB: Statens Fastighetsverk SFV ger fördjupat förtroende till TopRights dotterbolag Ferm & Persson

TopRights helägda dotterbolag Ferm & Persson har fått ytterligare en order från Statens Fastighetsverk, SFV. Beställare är Bygghyttan AB och avser välvda glaspartier i mässing till gångarna i Karlsborgs Fästning som även hyser Fästningsmuseet, en del av Sveriges militära arv. Ordervärdet denna gång ligger på ca 500 tkr.

Bygghyttan AB, specialister på utförande av återuppbyggnad och restaurering av kulturbyggnader, är ansvariga för projektet på Karlsborgs Fästning. Karlsborgs Fästningsmuseum öppnades 1962 och är inrymt på båda sidor om ett storslaget kyrkvalv. Museet utgör en del av Sveriges militära arv och här kan man bl a följa specialförbandet SOG - Särskilda Operationsgruppens uppkomst, utveckling och rekryteringensprocess.

"Att få förtroendet att medverka till att bevara vårt historiska arv, är jag fylld av tacksamhet och respekt inför. Jag vågar påstå att vår långa erfarenhet av komplexa glaslösningar, vår förmåga att vara flexibla och vår kvalitetsmedvetenhet spelar stor roll i valet av oss som leverantör till detta unika projekt", säger Anders Myrbäck, VD på TopRight Nordic. 

Installationen startar under Q4 2020 och ordervärdet för Ferm & Persson ligger på 500 tkr.

Läs mer på www.toprightnordic.com och www.fpglas.se   

För ytterligare information vänligen kontakta:
Anders Myrbäck, VD för TopRight Nordic AB (publ) på 0703-32 30 07 eller via mail, anders.myrback@toprightnordic.com
 
Jonas Odenlund, VD för Ferm & Persson AB på 0705-41 73 03 eller mail, jonas.odenlund@fpglas.se       

TopRight Nordic
TopRight Nordic arbetar med modern glas- och ljusteknologi som förbättrar säkerheten på vägarna, hjälper varumärken att synas på nya sätt och förvandlar traditionella exponeringsytor till interaktiva upplevelsefönster. Ferm & Persson, HISAB, Visual Solution och TD Light är helägda dotterbolag till TopRight Nordic. TopRight Nordic AB (publ) är ett publikt aktiebolag noterat på NGM börsen.

Ferm & Persson
Ferm & Persson är baserat i Göteborg med ett 20-tal anställda och har en tongivande roll inom glasbranschen. Bolaget grundades 1894 och arbetar med moderna glaslösningar där innovation möter tradition.

TopRight Nordic AB (publ)
Taptogatan 6
115 26 Stockholm +46(0)8 530 300 50
www.toprightnordic.com
 
TopRight skapar nya möjligheter med modern ljusteknik och digitalt glas.