TopRight Nordic AB: Skeppsviken beställer glaslösningar från TopRight

Smart-techbolaget TopRights dotterbolag Ferm & Persson har via Skeppsviken Bygg i Göteborg AB fått i uppdrag att skapa och leverera exteriöra glaslösningar och branddörrar till Balders projekt Västra gatan i Kungälv. Ordervärdet ligger på ca 2,3 MSEK.

Fastighetsbolaget Balder låter bygga 128 moderna bostadsrätter med flertalet lokaler på historisk mark och skapar Kvarteret Västra Gatan i centrala Kungälv. Här formas ett bekvämt boende i en sund miljö som erbjuder livskvalitet. Med närheten till handel, restauranger, kultur, sportaktiviteter, naturområde och älven ges en idealisk kombination av boende och aktiv fritid. Dessutom är kommunikationerna kring Kungälvs centrum mycket goda med närhet till både Göteborgs city, till havet och Marstrand.

Bostadsrätterna byggs med fokus på en klok balans mellan okonstlade materialval och gott om naturligt ljusinsläpp. TopRight Ferm & Persson har fått uppdraget att leverera de exteriöra glaslösningarna samt även projektets branddörrar.

"Att kombinera säkerhet, design och funktion är den fina balansgång och expertis vi byggt upp TopRights bolagskoncern kring. Här nyttjas synergieffekterna mellan våra helägda dotterbolag till förmån för både kunden och oss", säger Anders Myrbäck, CEO på TopRight Nordic.

Arbetet påbörjas under Q2 2022 och värdet för TopRight Ferm & Persson ligger på ca 2,3 MSEK.
Läs mer på www.toprightnordic.com

För ytterligare information vänligen kontakta
Shaho Balbas, affärschef Ferm & Persson på 0724-45 47 43 eller via e-post, shaho.balbas@fpglas.se

Anders Myrbäck, VD för TopRight Nordic AB (publ) på 0703-32 30 07 eller via e-post, anders.myrback@toprightnordic.com

Skeppsviken Bygg & Fastighet

Med bas i Göteborg och Skövde utvecklar och förvaltar Skeppsviken bostäder och kommersiella fastigheter i hela Västsverige. Verksamheten beskrivs som en ständig resa mot platser där människor och företag kan trivas och utvecklas. En modern och framåttänkande koncern inom bygg och fastighetsutveckling med en ambition om att aktivt bidra till en hållbar samhällsutveckling i regionen. 

TopRight Nordic

TopRight är en bolagskoncern - en smart konstellation av olika typer av företag som arbetar med det senaste inom ljusteknik, digitalt glas och konstruktion.

Vi skapar innovativa och effektiva lösningar genom att låta ny teknik smälta ihop med befintlig. Det kan t ex vara exponeringsupplevelser, smarta byggnader, flexibla ytor, avancerade tekniska konstruktioner och energibesparande miljöer.

Våra kunder är arkitekter, byggare, innovationsföretag, retailvarumärken, fastighetsbolag, industrier, samhällsaktörer och techbolag mfl

Det som utmärker oss är vår förmåga att med modern teknik skapa anpassade helhetslösningar.

Vi älskar helt enkelt att göra smart teknik nyttig - för dig och för världen. Tillsammans skapar vi framtiden!

TopRight Nordic AB (publ) är ett publikt aktiebolag noterat på NGM Nordic SME.
 

TopRight Nordic AB (publ) Taptogatan 6
115 26 Stockholm
+46 (0) 8-530 300 50 www.toprightnordic.com

TopRight Nordic AB (publ) Beatrice Lesslies Gata 7
421 31 Västra Frölunda
+46 (0) 8-530 300 50 www.toprightnordic.com