SALTO Systems och Zesec inleder dialog om internationellt samarbete

Som en del i Zesecs internationella expansion utvecklar nu bolaget samarbetet med SALTO Systems i Nederländerna

SALTO SYSTEMS OCH ZESEC INLEDER DIALOG OM INTERNATIONELLT SAMARBETE

Som en del i Zesecs internationella expansion utvecklar nu bolaget samarbetet med SALTO Systems i Nederländerna

Det nya samarbetet innebär bland annat att Zesecs haft en lyckad presentation samt demonstration av "proof-of-concept" för SALTOs ansvariga person i Nederländerna. Kombinationen av mobil access tillsammans med mobil porttelefoni är något som SALTO bekräftade kommer innebära stora möjligheter för Zesec på den nederländska marknaden.

- Zesecs produkt- och tjänsteportfölj har en stor potential på den nederländska marknaden som har en globalt sett hög andel smartphoneanvändare. Behovet av användarvänliga tjänster för boende som vill kunna dela nycklar samt verifiera besökare med ljud och bild är enligt vår bedömning stort. Vi ser fram emot att bygga det nyckelfria samhället tillsammans med SALTO Systems.

SALTO Systems har en global närvaro kombinerat med spetskompetens inom lås- och säkerhetsbranschen. Därför ser Zesec med stolthet på att vi kunnat genomföra en lyckad presentation samt demonstration av våra produkter och tjänster för den nederländska marknaden. Zesec ser fram emot ett fortsatt utvecklat samarbete med SALTO Systems globalt samtidigt som vi accelererar i vår internationella expansion, säger Magnus Gilborne VD på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ.)
mg@zesec.com
+46 70 375 40 74

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
PM SALTO Systems och Zesec inleder dialog om internationellt.pdf

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett bolag, noterat på NGM Nordic SME, som digitaliserar infrastrukturen för fastigheter. Med Zesec appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att exempelvis fastighetsskötare eller boende inte behöver använda fysisk nyckel, kort eller nyckelbricka för att komma in eller vara fysiskt på plats för att släppa in någon. Bolaget har skapat en digital integrationsplattform som är kompatibel med marknadens digitala lås.

Om SALTO Systems AB
SALTO Systems revolutionerade passerkontrollmarknaden 2001 med introduktionen av SALTO Virtual Network SVN data-on-card-teknik och avancerade batteridrivna, trådlösa lås.

I nästan 20 år har SALTO varit synonymt med innovativa lösningar, inklusive off-line, molnbasera-de och mobila applikationer, som sätter nya standarder för säkerhet, administration, flexibilitet och design som ger verkliga fördelar för praktiskt taget alla dörrar och byggnader. I ett brett spektrum av branscher och applikationer är SALTO allmänt erkänt som en av de globala ledarna inom smarta elektroniska passerkontrollösningar.

www.saltosystems.com
www.saltosystems.se