Safe at Sea ställer ut på Interschutz i Hannover 20 – 25 juni

Safe at Sea ställer ut Rescue Runner på världens största och ledande mässa för brand- och räddningstjänster, civilskydd och säkerhet.  

Tillsammans med vår nya tyska distributör, Lava Marine GmbH, ställer vi ut och ni finner oss i monter Hall 17, monter C38.

Interschutz är en magnet för företag från hela världen som vill utveckla nya marknader för sina lösningar. Det är också en bra show för proffs som vill lära sig om de senaste innovationerna och dela expertis med sina internationella kamrater.

INTERSCHUTZ är i en klass för sig internationellt när det kommer till kvaliteten och antalet besökare och utställare det attraherar.

Vi ser goda möjligheter att skapa nya kontakter och träffa befintliga kunder nu när vi för första gången ställer ut på den här mässan.

Den tidigare upplagan av Interschutz har samlat cirka 150 000 besökare, främst från Tyskland. Samtidigt är INTERSCHUTZ mycket en affärsmässa. Faktum är att det är den obestridda höjdpunkten för världens leverantörer av brand- och räddningstjänster,  räddningsbåtar, civilskydd och annan  säkerhetsutrustning.