S2Medical AB: Epiprotect får Oracle-kod inom Mediclinic i Förenade Arabemiraten

S2Medical AB (publ) har idag erhållit en beställningskod (Oracle-kod) för produkterna i Epiprotect-serien inom Mediclinic i Förenade Arabemiraten. Mediclinic är en av de största privata vårdgivarna i landet med sju stycken sjukhus och över 20 kliniker med sammanlagt över 900 bäddar. Beställningskoden möjliggör för regelbundna beställningar av den kodade produkten och har således öppnat upp för ytterligare tillväxt i bolagets filial i Dubai.

Mediclinic Middle East är en del av Mediclinic International som har totalt 48 sjukhus i fyra länder samt ett ca 30% delägande i det UK-baserade Spire Healthcare.

"Vi har med detta tagit ett stort steg in i den privata sjukvårdsmarknaden i Förenade Arabemiraten. Behovet av våra unika sårläkningsprodukter är stort och den service vi erbjuder till kunderna i form av bland annat tillgänglighet och utbildning är oerhört uppskattat vilket nu har gett resultat i form av ytterligare en stor sjukhuskedja som kommer att börja köpa våra produkter ." säger bolagets COO Mårten Skog.

Denna information är sådan som S2Medical AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2022-04-13 16:31 CET.