Nyproducerad BRF valde Zesec

BRF Landshövdingen, en helt nyproducerad BRF i Mölndal utanför Göteborg, valde Zesec som leverantör av mobil porttelefoni och access.Zesecs återförsäljare Paralarm har genomfört lyckad installation på nybyggda BRF Landshövdingen i Mölndal utanför Göteborg.

NYPRODUCERAD BRF VALDE ZESEC

BRF Landshövdingen, en helt nyproducerad BRF i Mölndal utanför Göteborg, valde Zesec som leverantör av mobil porttelefoni och access.

Zesecs återförsäljare Paralarm har genomfört lyckad installation på nybyggda BRF Landshövdingen i Mölndal utanför Göteborg.

- BRF Landshövdingen är ett prestigeprojekt att få leverera till ur ett proptechperspektiv. Fastigheten är nyproducerad och håller en modern samt hög standard rakt igenom, säger Magnus Gilborne VD på Zesec.

- Det är viktigt för oss att erbjuda våra boende lösningar som innebär en enkel samt flexibel vardag. Tack vare Zesecs mobila porttelefoni får våra boende möjligheten att kunna låsa upp portar med portkod, distansöppning samt se vem som ringer på dörren och kunna öppna via mobiltelefonen. Med Zesecs produkter och tjänster ökar tryggheten samt säkerheten för våra boende vilket vi ser väldigt positivt på säger Johan Norin, projektdelägare Westate AB som byggde BRF Landshövdingen.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
mg@zesec.com
+46 70 375 40 74

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
PM Nyproducerad BRF valde Zesec 2022-09-16.pdf

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett bolag, noterat på NGM Nordic SME, som digitaliserar infrastrukturen för fastigheter med mobil porttelefoni och access. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att exempelvis fastighetsskötare eller boende inte behöver använda fysisk nyckel, kort eller nyckelbricka för att komma in eller vara fysiskt på plats för att släppa in någon. Bolaget har skapat en digital integrationsplattform som är kompatibel med marknadens digitala lås. Vi bygger det nyckelfria samhället.
www.zesec.com

Om Paralarm
Paralarm är ett säkerhetsföretag med inriktning på företag, fastigheter och bostäder. Bolaget är certifierade för att arbeta med inbrottslarm, brandlarm och lås. Bolaget bedriver i första hand verksamhet i stor-Göteborg, Halland och Bohuslän. Bolaget har 24 medarbetare som arbetar efter fyra ledord: Personligt engagemang, Förtroende,
Gemenskap & Ledarskap
www.paralarm.se

Om BRF Landshövdingen
BRF Landshövdingen började som ett speciellt bostadsprojekt med 13 nya lägenheter i hjärtat av Krokslätt, Göteborg. Bostäderna ligger insprängda i berget vid ett lugnt villakvarter några få kilometer från Korsvägen. Här finns eget "roof top", gemensamhetsyta för umgänge samt spa-hörna med storslagen utsikt för boende. Projektet leddes av Westate AB och såldes av Bjurfors med inflytt 2022.
https://nyproduktion.bjurfors.se/landshovdingegatan/