Ny podcast djupdyker i fastigheter och investeringar

Tessins podd är tillbaka i en ny skepnad, under namnet Investera på höjden! Nu släpps första avsnittet av podden som djupdyker i fastigheter och investeringar där en av Tessins grundare Jonas Björkman möter experter och intressanta profiler från fastighetsbranschen.

Med lång erfarenhet från fastighetsbranschen och ett stort intresse för investeringar kommer Jonas att gå till djupet kring aktuella ämnen, strategier och intressant händelser med syfte att bli en bättre investerare och samtidigt dela med sig av sina och gästernas kunskaper inom området.

“Med Investera på höjden vill jag ge lyssnarna en djupdykning i fastigheter och investeringar. Jag vill vrida och vända på sådant som gör en till en bättre investerare, framför allt genom samtal med andra som gjort resan. För att bli en bra fastighetsinvesterare behöver man lära sig av andra och genom att nörda ner mig inom fastigheter hoppas jag att både jag och lyssnaren kan få med oss något för att bli ännu bättre ” säger Jonas Björkman.

I premiäravsnittet "Fastighetsmiljardärens iskalla varning" gästar Sven-Olof Johansson och delar med sig av sina egna erfarenheter om hur man navigerar en minst sagt turbulent marknad utifrån räntor, inflation och marknadstrender.

Kommande avsnitt av Investera på höjden

I kommande avsnitt djupdyker vi även i ett av Sveriges favoritresmål, nämligen Spanien där fler och fler privata investerare väljer att köpa och investera i objekt. Gäst är Eric Ebbing, grundare och VD för Homerun brokers som tillsammans med Jonas ger en inblick i vad man ska tänka på när man investerar i Spanien - hur har marknaden tagit fart de senaste åren och allra viktigast, vad är det som funkar. Vi får också höra om det växande fenomenet spökstäder i Spanien - vad händer om det byggs och ingen flyttar in?

Senare i sommar tittar vi på hur man kan starta ett fastighetsbolag utan tillgång till mycket kapital. Denna gång med Jakob Karlsson, VD och grundare av K-fastigheter som delar med sig av sina erfarenheter av att starta ett fastighetsbolag.

Investera på höjden produceras av Tessin som kopplar ihop investerare och fastighetsutvecklare som söker kapital.

Finns att lyssna på där poddar finns!

Kontakter

Heidi Wik
VD
Tessin Nordic Holding AB (publ)
+46 70 546 49 61
heidi@tessin.se

Om oss

Om Tessin
Tessin grundades 2014 och är idag Nordens ledande digitala investeringsplattform inom fastighetsfinansiering sett till förmedlat kapital. Verksamheten baseras på en egenutvecklad digital plattform som kopplar ihop fastighetsutvecklare i behov av lånefinansiering, med investerare som söker exponering mot ett högavkastande tillgångsslag med balanserad risk och säkerhet i form av framför allt fastighetspant. Vid utgången av 2021 hade Tessin över 58 000 registrerade medlemmar på plattformen.

Tessin erbjuder idag finansiering till fastighetsbolag och fastighetsutvecklare i Sverige och Finland. Lånen finansieras via Tessins plattform genom ett syndikat av privatpersoner, professionella- och institutionella investerare som får en möjlighet att investera i säkerställda fastighetslån med attraktiv direktavkastning. Tessin har förmedlat totalt cirka 4,1 miljarder kronor i finansiering till mer än 350 olika fastighetsprojekt, vilket har bidragit till byggnationen av runt 7 000 bostäder tillsammans med en mängd kommersiella lokaler och samhällsfastigheter. Sedan starten har motsvarande cirka 2,9 miljarder kronor återförts till medlemmarna och den genomsnittliga årliga avkastningen har uppgått till mellan 9 - 10 procent.

FNCA Sweden AB är Tessins Certified Adviser. Telefon: +46 (0) 8 528 00 399. E-post: info@fnca.se

Bifogade bilder

Investera på höjden

Bifogade filer

Ny podcast djupdyker i fastigheter och investeringar