Nu öppnar Zesec ännu fler dörrar tillsammans med SBC!

Zesec och SBC utökar sitt samarbete och lanserar ny digital bokningslösning för bostadsrättsföreningars gemensamma utrymmen t.ex. tvättstuga och föreningslokal.

NU ÖPPNAR ZESEC ÄNNU FLER DÖRRAR TILLSAMMANS MED SBC!

Zesec och SBC utökar sitt samarbete och lanserar ny digital bokningslösning för bostadsrättsföreningars gemensamma utrymmen t.ex. tvättstuga och föreningslokal.

SBC är en bostadsrättsförvaltare med över 4000 bostadsrättsföreningar och 140 000 hushåll. I maj tecknade Zesec ett samarbetsavtal med SBC där alla bostadsrättsföreningar har fått möjlighet att låsa upp dörren med mobilen.

Responsen bland bostadsrättsföreningarna har varit mycket positiv och fler digitala tilläggstjänster har efterfrågats. Därför utökar SBC samarbetet med Zesec, och kan nu erbjuda en ny tjänst som innebär enkel bokning av tvättstuga m.m med en personlig tidsbegränsad digital nyckel för den bokade tiden.

"Det är mycket glädjande att vi har fått det utökade förtroendet och att vi kan fortsätta att utveckla vårt samarbete med SBC. Vårt mål är att förenkla människors vardag, och nu kan vi erbjuda ytterligare en mycket efterfrågad tjänst" säger Magnus Gilborne, VD på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD
mg@zesec.com
+46 70 375 40 74

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
PM Nu-oppnar-Zesec-annu-fler-dorrar-tillsammans-med-SBC 06-1.pdf

Om Zesec
Med Zesec flyttar nycklarna in i mobilen, vilket gör att du inte behöver vara fysiskt på plats för att öppna dörren, ha nyckeln med dig eller släppas in av någon via porttelefon. Med vår plattform ska vi underlätta för alla som behöver en nyckel till en dörr utan att behöva åka omvägar som i sin tur leder till trängsel i trafiken och onödigt utsläpp i städerna.

Om SBC - Sveriges BostadsrättsCentrum
SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB är landets största oberoende företag av förvaltningstjänster för bostadsrätter. SBC grundades 1921 och är idag en helhetsleverantör som erbjuder expertis för bostadsrättsföreningen: ekonomisk och teknisk förvaltning, energirådgivning, projektledning av ombyggnation och renoveringar samt juridisk rådgivning. Bolaget tillhandahåller kundportalen Vår Brf samt utbildningar som t.ex. Styrelsecertifiering, tar varje år fram Sveriges Bostadsrättsrapport och är en aktiv röst i media. SBC har kontor på fem orter i landet med ca 350 anställda. Bolaget omsatte år 2020, 478 mkr i koncernen.