LL Lucky Games AB (publ) tillkännager lansering av premiumspel med Danske Licens Spil

Den största iGaming-operatören i Danmark, det statsägda Danske Licens Spil, har valt spel från LL Lucky Games AB i en omfattande spellansering på deras kasinovarumärke Spillehjørnet.

Detta är en viktig och betydelsefull förlängning av samarbetet mellan Danske Licens Spil och LL Lucky Games AB. Från och med den 17 mars 2022 lanseras LL Lucky Games premiumspel som Rooftop Fight, Orango Tango och Mr. Alchemister till alla danska spelare på Spillehjørnet. Under de närmaste veckorna kommer ytterligare premiumspel att läggas till, som Lucky Heaven, Weight of the Gun och Spinjoy Society.

Danske Licens Spil kommer att annonsera spelen direkt mot sina spelare i en kampanj som startar den 17 mars 2022.

"Vi ser nu effekten av vårt förvärv av Spigo Aps förra året, genom lanseringen av våra premiumspel med Danske Licens Spil. Att erbjuda våra spel till de danska spelarna via den största statligt ägda iGaming-operatören i Danmark är en tydlig gamechanger för Lucky Games. Integrationen med Danske Licens Spil är en direkt integration via Lucky Games egen plattform och RGS. Återigen en spin-off av Spigo-förvärvet som vi nu kan dra nytta av. Detta är en av de viktigaste lanseringarna för Lucky Games i bolagets historia. Vi har visat att vi kan sälja och integrera våra produkter till en stor Tier 1 iGaming-operatör där vi äger hela värdekedjan. Vi ser nu kraften i den grund vi har byggt i bolaget de senaste åren." säger Mads V. Jørgensen, CEO för LL Lucky Games AB.

För mer information

Mads Verner Jørgensen
CEO LL Lucky Games AB (publ)
mads@ladyluckgames.io
+45 28 97 15 75

Bolagets Certified Advisor

Mangold Fondkommission AB
08-503 015 50
ca@mangold.se

Om LL Lucky Games

LL Lucky Games AB (publ) designar, utvecklar och marknadsför digitala spelautomater till speloperatörer. Bolaget grundades i Stockholm 2019 av veteraner inom spelutveckling, med fokus på spelupplevelser och design. Med kombinationen av kreativa krafter, tekniska kunskaper och affärskunskap har Bolaget utvecklat en bred spelportfölj. Bolaget är listat på Nasdaq First North Growth Market.

Bifogade filer

LL Lucky Games AB (publ) tillkännager lansering av premiumspel med Danske Licens Spil