LL Lucky Games AB (publ): Spelet Valholl Wild Hammers lanseras exklusivt på fem reglerade marknader med ComeOn!

Den svenska spelstudion LL Lucky Games AB (publ) (”Lucky Games” eller ”Bolaget”) meddelar att den senaste utgåvan av spelet Valholl Wild Hammers, nu är tillgänglig för ComeOn!-spelare i Sverige, Tyskland, Norge, Finland och Kanada.

Från och med den 20 juli 2022 erbjuds spelare på ComeOn! möjlighet att spela spelet innan den officiella lanseringen. Lucky Games är tillgängligt för ComeOn!-spelare via Slot Matrix.

Efter tidigare framgångar med den första spelautomaten om de nordiska gudarna, Valholl Hall of the Slain, har Bolaget lanserat ännu ett nytt spännande spel, Valholl Wild Hammers, för att erbjuda spelarna nya underhållningsvärden. Den uppgraderade versionen av Valholl har 6 hjul och 20 vinstlinjer med väldesignad grafik, medryckande musik och flertalet innovativa spelfunktioner. Two Hammers i form av spelsymboler har huvudrollen i spelet, där symbolerna kan utlösa någon av de tre olika spelfunktionerna: Wild Lightning, Loki`s Mischiefs och Wild Hammers Free Spins. Free Spins belönar spelarna med 10 gratissnurr där specialeffekter konverterar symboler till Sticky Wilds med en multiplikator vid varje vinstlinje. Otåliga spelare kan använda köpbonusen där de får ett val mellan Loki`s Mischiefs och Wild Hammers Free Spins. Maximal vinst i spelet är 17 000 x insats.

"Det är ett stort nöje att exklusivt leverera vår senaste slot, Valholl Wild Hammers, till ComeOn! Flera veckors hårt arbete med stort engagemang har skapat ett unikt spel i spelautomatsvärlden. Vi ser fram emot att leverera mer exklusivt innehåll i framtiden", säger Mads Jørgensen, medgrundare och VD för LL Lucky Games AB.

"Det är andra gången vi väljer att göra en exklusiv lansering med Lucky Games. The Treasures of Tizoc var tidigare en stor framgång, och vi ser verkligen fram emot hur den uppgraderade versionen av Valholl kommer att tas emot av våra spelare”, säger Jason Bradbury, Head of Exclusive Games för ComeOn!

ComeOn Group grundades 2008 och är idag är en ledande global aktör inom iGaming.

För mer information

Mads Verner Jørgensen
CEO LL Lucky Games AB (publ)
mads@ladyluckgames.io
+45 28 97 15 75

Bolagets Certified Advisor

Mangold Fondkommission AB
08-503 015 50
ca@mangold.se

Om LL Lucky Games

LL Lucky Games AB (publ) designar, utvecklar och marknadsför digitala spelautomater till speloperatörer. Bolaget grundades i Stockholm 2019 av veteraner inom spelutveckling, med fokus på spelupplevelser och design. Med kombinationen av kreativa krafter, tekniska kunskaper och affärskunskap har Bolaget utvecklat en bred spelportfölj. Bolaget är listat på Nasdaq First North Growth Market.

Bifogade filer

LL Lucky Games AB (publ): Spelet Valholl Wild Hammers lanseras exklusivt på fem reglerade marknader med ComeOn!