LL Lucky Games AB (publ) inleder samarbete med Future Anthem för artificiell intelligens i spel

Den svenska spelstudion LL Lucky Games inleder samarbete med Future Anthem för att ta del av spelbeteende och skapa fler datadrivna produkter med hjälp av artificiell intelligens (AI).

Future Anthems banbrytande Amplifier AI skapar nya möjligheter för LL Lucky Games att personifiera spelupplevelsen i realtid och förstärka den övergripande kundupplevelsen. Amplifier AI tolkar spelbeteende och ger djupgående datadrivna analyser vilket kan introduceras till hela urvalet av Bolagets premium spelautomater, såsom Ruler of Egypt, Valley of Muses, Weight of the Gun och Mr Alchemister.

LL Lucky Games ansluter sig därmed till gruppen av flera välkända spelaktörer som samarbetar med Future Anthem, såsom RAW iGaming, Betfred, Big Time Gaming, Blueprint Gaming, DGC, Gamesys a Bally’s Corporation Company och Paddy Power Betfair med flera.

"AI-driven dataanalys är ett viktigt verktyg för alla typer av produkter idag, i alla moderna branscher. Vad Future Anthem erbjuder är unikt inom iGaming och vi ser fram emot att arbeta med deras team och använda Amplifier AI för att utveckla våra analyser av data", säger Vadim Fedorov, medgrundare och CTO för LL Lucky Games AB.

"Lucky Games har stora ambitioner och fokuserar på att skapa engagerande spel för sina spelare. Vi är glada över att få samarbeta med dem i deras tillväxtresa. Amplifier AI gör det möjligt att dra nytta av den senaste generationens AI som förbättrar spelupplevelsen samtidigt som prestandan optimeras för Lucky Games", säger Leigh Nissim, CEO för Future Anthem.

För mer information

Mads Verner Jørgensen
CEO LL Lucky Games AB (publ)
mads@ladyluckgames.io
+45 28 97 15 75

Bolagets Certified Advisor

Mangold Fondkommission AB
08-503 015 50
ca@mangold.se

Om LL Lucky Games

LL Lucky Games AB (publ) designar, utvecklar och marknadsför digitala spelautomater till speloperatörer. Bolaget grundades i Stockholm 2019 av veteraner inom spelutveckling, med fokus på spelupplevelser och design. Med kombinationen av kreativa krafter, tekniska kunskaper och affärskunskap har Bolaget utvecklat en bred spelportfölj. Bolaget är listat på Nasdaq First North Growth Market.

Bifogade filer

LL Lucky Games AB (publ) inleder samarbete med Future Anthem för artificiell intelligens i spel