LL Lucky Games AB (publ) ingår samarbete med iSoftBet

Den svenska spelstudion LL Lucky Games AB (publ) (”Bolaget”) meddelar att avtal om samarbete tecknats med den ledande aggregatorn iSoftbet.

Avtalet innebär att iSoftBets operatörsnätverk får tillgång till alla de populära spelen från Bolaget, så som Beetle Bailey, The Treasures of Tizoc, Valholl: Wild Hammers, Madame Clues och Mr. Alchemister. Spelen kommer att ingå i en portfölj med mer än 8 000 tredjepartstitlar från över 70 ledande branschleverantörer.

Avtalet är ännu en milstolpe för Bolaget där det kommersiella samarbetet ytterligare stärker iSoftBets aggregeringsnätverk.

"Vi är glada över att tillkännage vårt nya samarbete med iSoftBet. De har en av branschens största aggregeringsplattformar och tillgång till många viktiga reglerade marknader där vi ser fram emot ett givande samarbete”, säger Mads Jørgensen, medgrundare och CEO för LL Lucky Games AB.

"Lucky Games har snabbt etablerat sig som en spännande leverantör av innehåll till spelautomater och vi är stolta över att kunna lägga till deras produkter i vårt erbjudande. Det är ett spännande ögonblick för båda parter där vi ser fram emot vad vi kan uppnå tillsammans”, säger Lars Kollind, Head of Business Development på iSoftBet.

iSoftBet är en premiumleverantör och aggregator för online- och mobilcasinospel till världens största och mest framgångsrika spelvarumärken samt deras spelare. iSoftBet är licensierade på 20 reglerade marknader som Storbritannien, Malta och Rumänien samt är godkända att distribuera innehåll på flera reglerade marknader som Grekland, Italien, Spanien, Portugal och Ungern.

För mer information

Mads Verner Jørgensen
CEO LL Lucky Games AB (publ)
mads@ladyluckgames.io
+45 28 97 15 75

Bolagets Certified Advisor

Mangold Fondkommission AB
08-503 015 50
ca@mangold.se

Om LL Lucky Games

LL Lucky Games AB (publ) designar, utvecklar och marknadsför digitala spelautomater till speloperatörer. Bolaget grundades i Stockholm 2019 av veteraner inom spelutveckling, med fokus på spelupplevelser och design. Med kombinationen av kreativa krafter, tekniska kunskaper och affärskunskap har Bolaget utvecklat en bred spelportfölj. Bolaget är listat på Nasdaq First North Growth Market.

Bifogade filer

LL Lucky Games AB (publ) ingår samarbete med iSoftBet