LL Lucky Games AB (publ): Beetle Bailey lanseras exklusivt på fem reglerade marknader med ComeOn!

I december förra året tecknade den svenska spelstudion LL Lucky Games AB ett treårigt avtal med King Features Syndicate, en del av Hearst. Efter månader av hårt arbete, engagemang och samarbete är det nu premiär för första spelet. Beetle Bailey lanseras i Sverige, Tyskland, Norge, Finland och Kanada för spelare på ComeOn!

Beetle Bailey är en slot med 4 hjul, 3 rader och 81 olika kombinationer till vinst. Grafiken är baserad på en tecknad serie skapad av tecknaren Mort Walker, som har underhållit världen sedan 1950 med välkända karaktärer, som Bailey, Sarge, Miss Buxley, Cookie, general Halftrack och Otto samt Zero. Legendariska karaktärer spelarna möter i spelet där handlingen äger rum på Camp Swampy nära staden Hurleyburg. I Camp Swampy Golf Bonus kör spelarna runt i lägret och plockar priser och golfbollar, lyckas de väl väntar en belöning men det finns granater i vägen vilka kan spränga jeepen. Annars är det ett Day Pass som gäller, såväl i armén och för spelarna, det är en Wild-symbol i spelet för att ersätta alla andra symboler. Spelet erbjuder också köpbonus för spelarna till olika spännande spelfunktioner samt chansen att dubbla vinsten upp till fyra gånger.

Från och med den 10 augusti kan spelare på ComeOn! ta del av spelet exklusivt innan den officiella lanseringen. Lucky Games är tillgängliga för spelare på ComeOn! via Slot Matrix.

"Vi är mycket stolta över vår senaste lansering, Beetle Bailey. Att utveckla ett varumärkesspel tillsammans med King Features ger oss ytterligare exponering. Jag är glad att partnern ComeOn! såg potentialen i produktionen och valde spelet exklusivt. Jag uppskattar vårt partnerskap och samarbete", säger Mads Jørgensen, medgrundare och VD för LL Lucky Games AB.

"Varumärkesspel tillför ytterligare känsla till vår portfölj. Efter att ha sett Beetle Bailey kände vi att spelet kommer lysa upp vår lobby. Vi erbjuder detta spel exklusivt i två veckor innan den officiella lanseringen vilket ger oss fördelar gentemot våra konkurrenter. Vi är nyfikna på hur det tas emot av spelarna och ser fram emot mer exklusivt innehåll från Lucky Games", säger Jason Bradbury, Head of Exclusive Games, ComeOn!

ComeOn Group är en ledande global aktör inom iGaming-industrin med över 500 medarbetare och 17 olika varumärken. ComeOn Group erbjuder spelarupplevelse inom kasino och sports betting.

För mer information

Mads Verner Jørgensen
CEO LL Lucky Games AB (publ)
mads@ladyluckgames.io
+45 28 97 15 75

Bolagets Certified Advisor

Mangold Fondkommission AB
08-503 015 50
ca@mangold.se

Om LL Lucky Games

LL Lucky Games AB (publ) designar, utvecklar och marknadsför digitala spelautomater till speloperatörer. Bolaget grundades i Stockholm 2019 av veteraner inom spelutveckling, med fokus på spelupplevelser och design. Med kombinationen av kreativa krafter, tekniska kunskaper och affärskunskap har Bolaget utvecklat en bred spelportfölj. Bolaget är listat på Nasdaq First North Growth Market.

Bifogade filer

LL Lucky Games AB (publ): Beetle Bailey lanseras exklusivt på fem reglerade marknader med ComeOn!