LL Lucky Games AB (publ) ansöker om spellicens i Ontario

Den svenska spelstudion LL Lucky Games AB (”Bolaget”) meddelar att Bolaget påbörjat en ansökan om spellicens i Ontario, Kanada.

Med en befolkning på över 14 miljoner har den nyligen reglerade kanadensiska provinsen Ontario, potential att utvecklas till en betydande marknad för licensierade onlinespel i Nordamerika.

LL Lucky Games AB har på senare tid rekryterat nyckelpersoner i att förbli konkurrenskraftigt. Bolaget förstärker därmed expansionsplaner och tillväxtstrategier till internationella marknader, med erbjudande om Bolagets kreativa och innovativa spelportfölj.

”Ontario är inte bara min födelseort. Jag har arbetat med den kanadensiska spelindustrin från väst- till östkusten under hela min karriär, så jag är glad över möjligheten att ta Lucky Games till Ontario och visar upp våra unika spel på en ny marknad”, säger Julian Borg-Barthet, CCO för LL Lucky Games AB.

"Möjligheten att erhålla licens för Ontario visar att vårt fortsatta engagemang för regelefterlevnad är avgörande för framgång. Vi vill erbjuda spel med integritet och transparens samt utöka vår spelportfölj på reglerade marknader”, säger Cheryl Jones, CLO för LL Lucky Games AB.

"Våra ambitiösa tillväxtplaner är nyckeln till framtida framgång och vi ser fram emot att erbjuda kanadensare underhållande och ansvarsfulla spelupplevelser", säger Mads Jørgensen, medgrundare och CEO för LL Lucky Games AB.

För mer information

Mads Verner Jørgensen
CEO LL Lucky Games AB (publ)
mads@ladyluckgames.io
+45 28 97 15 75

Bolagets Certified Advisor

Mangold Fondkommission AB
08-503 015 50
ca@mangold.se

Om LL Lucky Games

LL Lucky Games AB (publ) designar, utvecklar och marknadsför digitala spelautomater till speloperatörer. Bolaget grundades i Stockholm 2019 av veteraner inom spelutveckling, med fokus på spelupplevelser och design. Med kombinationen av kreativa krafter, tekniska kunskaper och affärskunskap har Bolaget utvecklat en bred spelportfölj. Bolaget är listat på Nasdaq First North Growth Market.

Bifogade filer

LL Lucky Games AB (publ) ansöker om spellicens i Ontario